2777
2789

اونا واسه منافع خودشون میگن آدم عاقل نگاه به شرایط و وضعیت زندگیش میکنه بعد بچه دار میشه 

پاییز هم نزدیکه منم باید به فکر لباس پاییزی تو خونه ای و بیرونی دخترم باشم به علاوه کفش

الآن کفش خوب که استاندارد باشه یک و نیمه دیگه خودت باقی قصه رو بخون

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه ولی انقدر لباسا گوگولی تو بازار هست ادم دلش ضعف میره

اتفاقا این مامان دوز ها شیک تر شده پارچه رنگ کرم ساده گرفتیم و کبریتی شیری کرم و قهوه ای جنس همه هم درجه یک چون ساده است خیلی شیک تر هستش و به روز تره 

خونه نداریدو حقوق زیر ۱۵ برای شهرستان و زیر ۲۰ برای تهران به هیچ عنوان به فکر بچه نباشید چون هم خودت ...

خونه و ماشین حقوقمم ۲۰ به بالاست ولی مایه تعحبه ادمه که این همه گرونی 

اخه دلمون نمیاد تن بچه لباس انقدری کننیم یجه ای که از گل پوستش لطیفتره

وا  چ فرقی داره خاهر 

من ک واس ۲تا بچه‌ هام کلا از این ارزونها میگرفتم تا ۵ سالگی  فقط بردی خونه با صابون بشور 

اینطوری هر ماه چند دست میخری

سالی ۳ یا ۴ تا دست برای هر فصل یکی جنس خوب بگیر  نه اینکه مارک باشه  واس مهمونی و اینها 

حیفه پولشو طلا بگیر بزار واس خود بچه 

اونا واسه منافع خودشون میگن آدم عاقل نگاه به شرایط و وضعیت زندگیش میکنه بعد بچه دار میشه پاییز هم نز ...

من دومیمه خداروشکر دستمون به دهنمون میرسه ولی وافعا موندم چرا یهو سر کشید این قیمتا 

نمیدونیم چرا شانس نداریم .والا همش درباره اش چرت میگفتند ولی بخدا اوصاع لااقل بهتر حالا بود

همون...

حالا چی که همه چی رفت رو هوا....

تازه هنوز اول راهه

بورس کلا قرمز

طلا فوران کرد

جنگم فردا پسفردا شروع میشه

من دومیمه خداروشکر دستمون به دهنمون میرسه ولی وافعا موندم چرا یهو سر کشید این قیمتا

خداروشکر 

بر باعث و بانیش لعنت

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️