2777
2789
من که عصری میخوام برم واسش بزنم . رفت و آمدمون خیلی زیاده حوصله ندارم همش مواظب باشم از بچه ها نگیره

دوست عزیز واکسن آنفلوانزا کلا مردود شده حتی تو اخبار هم انگار گفتن.  برای بچه ها یه واکسن ایمنی هست به اسم پریوانار 13 حدود مبلغش 100 تومنه برا همین تو برنامه واکسیناسیون دولت نیست اما تو کشورهای پیشرفته جزو برنامه واکسیناسیونه نمیدونم کدوم شهر هستید اما اگر تهرانید بیمارستان پگاه که مال کودکان هست داره واکسنش رو 

سعی کنیم زیباییها رو ببینیم 

عزیزم من شنیدم واکسن انفولانزا و نزنین .بهتره بیشتر مواظب بچه باشی بجای واکسن یعنی چی حوصلشو ندارم.ضرر واکسن از منفعتش بیشتره

دلم واسه بابام تنگ شده خدا😢😢ده سال گذشت😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز واکسن آنفلوانزا کلا مردود شده حتی تو اخبار هم انگار گفتن برای بچه های یه واکسن ایمنی هست ب ...

مرسی از راهنماییتون. اینو نمیدونستم. من تهران نیستم. تو اهواز پیدا میشه؟

مرسی از راهنماییتون. اینو نمیدونستم. من تهران نیستم. تو اهواز پیدا میشه؟

نمیدونم والا از یه متخصص اطفال سوال کنید حتما میدونه یا یه داروخانه معتبر تو شهرتون ایشالا که هست

این واکسن رو برای بالای 60 سال هم که سیستم ایمنیشون ضعیفه تزریق میکنن 

برای زیر دو سال توی دو مرحله میزنن. نصفش رو الان و نصفش را هفته ی بعد.   

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
عزیز بیمارستان پگاه کجاس این امپولو دکتر باید براش بنویسه یا همینجوری میزنن؟

بیمارستان پگاه توخواجه عبداله هست شرق تهرانه شاید جاهای دیگه هم داشته باشه اما من اینجارو میدونستم به دکتر اطفال که پیشش میبرید بگید براتون مینویسه 

عزیز بیمارستان پگاه کجاس این امپولو دکتر باید براش بنویسه یا همینجوری میزنن؟

همینطوری برو داروخانه معتبر میدن.  تاریخش رو قشنگ چک کن. پسر من توی چهار سال هست. الان سال دومه براش میزنیم. اتفاقا امروز زدم براش. 

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
همین امپولو ک گفتن صد تومنه؟

نه عزیزم واکسن آنفلوانزا را گفتم.  فکر کنم 25 تومن باشه.