2777
2789

پیج یه نفر بستس توی اینستا دوست دارم پستاشم ببینم درخواست دادم باز نمیکنه 

یا یه روشی بگین بتونم پستاشو ببینم یا یه جمله ای حرفی چیزی بفرستم براش برام پیچشو باز کنه پستاشو ببینم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با همین فرمون بری جلو ورشکست میشی 

اول راهنمایی خواستی بدون پول

بعد ده دومن پیشنهاد دادی 

الان شد پنجاه تومن

😂😂

منتظرم تاپیک های بعدی نرخ بره بالا تر فکر کنم راه بگم بهت 😂😂

ولی خودت رو داری می‌ندازی تو دردسر از ما گفتن بود 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

ایدیشو بده درخواست بدم اگ قبول کرد اسکرین میدم😂

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                              

خداییش اگه میتونی بگو 😂😂

دیوانه ام مگه راهی که میری رو می‌دونم اشتباهه بخوام تو این مورد کمکی کنم و بعداً بگی خدا فلانی رو لعنت کنه 😊😂

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman