2777
2789
عنوان

شوهر عوضیم از جلو چشام افتاده دیگ

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 50 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم نبود سرکار بود،،اگرم میلود هیچی نمیگفت خانواده خیلییی ساده ای دارم بخاطر همینه اینم هار شده..دل ...

خب خودت سلیطه باش لاقل

چرا اجازه میدی بهت توهین کنه

خر کی باشه بیاد بگه کتکت میزنم؟چرا اجازه دادی این فکرو با خودش بکنه

یه سوال چطوری بدنت کبود میشه ؟

مادرشوهرم از جوونی اینطوریه چند وقت پیش رفت دکتر

گفت مویرگ های نازکتون که نزدیک پوست پاره میشه و کبود میشه

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

تو فکرمه ..ولی نمیخوام بی گدار آب بزنم میخوام شرایطم کامل جور شه

واقعاشرایط سختی داری وازهمه مهم تر ب روح و روان بچه لطمه واردمیشه

درخواست دوستی قبول نمیکنم بااحترام🙂

منم وضعم همینه بخدا 

سه شب پیش داشت بازی میکرد با گوشی گفتم من حوصلم نمیکشه به این بازی 

یهو برگشت گفت تو از این مملکت نیستی که تو مغزت کوچیکه پخه 

ناراحتم شدم گفت چیزی نگفتم که به جهنم ناراحت باش 

دیروزم کلی کتک و فحش از حیوون گرفته تا حمال و ... 

دیشبم فامیل دور مامانش مرده بود گفت زنگ بزن مامانم،گفتم صبح میزنم،یهو وحشی شد که چرا نپرسیدی فلانی چرا مرده !!دوباره کتک و فحش و ... 

فقط دعا کردم دستش بشکنه 

بعدم گوشی منو پسرمو برداشت شروع کرد به گشتن 

مریض روانی

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
بابات نزد صدا سگ بده؟

بعضی باباها مثل بابای من چوب خشک بی عرضه ان شوهر من اولین بار کتکم زد بعد من داد و بیداد کردم بابام پیش شوهرم گفت همینکارا رو میکنی میزنهترو هیچیم نگفت بش

مشکلش چیه ? الکی ک اینجوری نمیکنه نمیگم شما مقصری ولی حتما ی چیزی اذیتش میکنه

ببین اره دلیل داره اونم زیاده مربوط ب خانوادشه ربطی ب من نداره..داداشم همینطوری شکاک و بددهن بود زنش بعد ده سال گذاشت رفت

عزیزم شرایطتت مثل منه خدا هیچکس گرفتار مرد شکاک نشه به جان بچه هام ایقد این چند سال اذیتم کرده بهم تهمت زده که دیگه از سایه خودمم میترسم فقط شب روز دعا میکنم از دستش نجات پیدا کنم الان زندانیم کرده تو خونه آرزومه برم بگردم با بچه هام ولی هیچوقت اجازه ندارم 

متاسفانه نود درصد زندگی ها زندگی نیست 

در اصل دشمن هم هستن ،،،،،و مجبوری زندگی میکننن

شوهری که ببره دکتر برای کبودی که ببینه برای رابطه بوده یا نه اون دیگه زندگی و شوهر نیست ! 

خب خودت سلیطه باش لاقلچرا اجازه میدی بهت توهین کنهخر کی باشه بیاد بگه کتکت میزنم؟چرا اجازه دادی این ...

چیکار کنیم وقتی مثل گاو میفتن رو ادم و میزنن یا توهین میکنن   

وقتی خانواده پشت ادم‌نباشه همین میشه

منم وضعم همینه بخدا سه شب پیش داشت بازی میکرد با گوشی گفتم من حوصلم نمیکشه به این بازی یهو برگشت گفت ...

اینم عصبی بشه روانی میشه.پسر پنج سالم همش میگ بابام دیونس..فکری ب حال زندگیت نمیکنی؟

عزیزم شرایطتت مثل منه خدا هیچکس گرفتار مرد شکاک نشه به جان بچه هام ایقد این چند سال اذیتم کرده بهم ت ...

من همیشه فکر میکنم اگه نباشن چقدر میشه تو ارامش با بچه ها زندگی کرد