2777
2789
عنوان

خواهر زادم مدفوعشو خورده😭

282 بازدید | 13 پست

بچه ها خواهر زادم هشت ماهه ب دنیا اومد ریش نارسه مدفوعشم خورده چهار روزه تو ان آی سیو هست..

دکتر گفت بیشتر تنفسشو‌ از اکسیژن میگیره؟

بنظرتون چیزیش نمیشه؟😔 اطلاعاتی در این مورد دارین؟

نفری یه صلوات برای سلامتی پسر کوچولومون بفرستید😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

شوقی چنان ندارد بی یار زندگانی، بی یار زندگانی شوقی چنان ندارد❤️ هرکسی میخونه یه صلوات بفرسته بر محمد و آل محمد 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکل بخدا منم خورده بودم طوری نمیشه اونم 30 سال پیش نجاتم دادن

آخه هشت ماهه هم ب دنیا اومده🥺

شوقی چنان ندارد بی یار زندگانی، بی یار زندگانی شوقی چنان ندارد❤️ هرکسی میخونه یه صلوات بفرسته بر محمد و آل محمد 💚

عزیزم نگران نباش به امید خدا خوب میشه خیلی بچه ها هستن زودتر از9ماه بدنیا میان چندوقتی ان آی سیو نگهشون میدارن ومرخص میکنن درباره مدفوعشم فکرنمیکنم چیزی بشه پسر شیطونه منم اینکارو کرده بود خوشبختانه مشکلی پیش نیومد کنار مامانش باش نگرانش نکن انشالله خوب میشه

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اطلاعی ندارم عزیزم.الهی به حق صاحب الزمان شفای عاجل به دست ب ...

ممنونم

عزیزم نگران نباش به امید خدا خوب میشه خیلی بچه ها هستن زودتر از9ماه بدنیا میان چندوقتی ان آی سیو نگه ...

ممنون عزیزم ان شاءالله🥲🥲🥲

نه بابا عزیزم هیچی نمیشه ان ای سیو میبیرن فقط برای احتیاط

ان شاء الله 😔

پسر من هفت ماه و نیم دنیا اومد یعنی 36 هفته هشت روز دستگاه بود الانم خوبه

ان شاءالله جوجه ماهم سالم بیاد تو بغلمون🥲