2777
2789

ما طبقه بالای مادرشوهرم زندگی میکنیم و بچه های خواهرشوهرم هرروز اونجان البته همش خونه ما میان دخترش ک تقریبا با بچم همسنه خیلی حسوده و زبون دراز و بی ادبه(اینو همه میگن حتی خانواده همسرم چند بار بهش گفتن این رفتارات بده)

و به بچه من همه چی میگه و بی احترامی و دعوا و خلاصه....حتی به من

اینارو گفتم ک بگم بمن ربطی نداره اونا هروز بیان و برن مزاحم ما نشن بخدا دیگ روانی شدم خسته شدم...

من هربار میرم خونه مادرشوهرم استرس میگرم بخاطر دعوای اینا اصلا بهم خوش نمی‌گذره.

آخه خواهرشوهرمم میوفته وسط بچه ها یه رفتارهایی یه حرفایی(ک مقصر این اتفاقاتم دقیقا خودشه ک رو زیادی داده به بچه ها بیار)

گفتم اینطوری فایده نداره من دیگ حوصله ندارم باید جلوش وایسم بچم تو سری خور شده دیروز رفتم پایین دیدم داره با تیر کمون میزنه سمتش از قصد میگ دوس دارم بخوره بهش بچه منم هیچوقت هیچی بهش نمیگ ازش می‌ترسه لااااال براش

منم بچه رو برداشتم بزور آوردمش بالا خواهر شوهر کوچیکمم کلی دعوا کرد با اون ک چرا این رفتارها رو می‌کنی و از بچه من ک حمایت می‌کنه خواهرش بدش میاد ناراحت میشه..🤦‍♀️

📌 مشکل اصلیم اینه ک بچه من به حرفم گوش نمیده هرچی میگم نرو سمتش چند روزی کم محلش کن برای خودت ارزش قائل باش وقتی اون هست نرو پایین اصلا به خرجش نمیره دیروزززز کلی گریه کردم با همسرم دعوا کردم انقدر منو کتک زد گفتم باید ازینجا بریم.....

اون زمانی که میاد قبلش بچتو ببر پارک ببر بیرون یا ببر حموم 

بعدم بخوابونش 

بعد هم بهش بگو دایی گفته برو بعدا بیت الان فلانی خوابه 

یواش یواش با اینکارا خودشون دیگه نمی‌ذارم بیاد 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

حتی دیروز میخاستم برن جایی خواهر شوهرم و بچش و مادرشوهر دخترم دنبالشون راه افتاد بره هرچچچچی میگم نرو برای چی میخای بری مگ باهات رفتار بد نره چرا گوش نمیدی بمن حتی خواهرشوهرم داشت می‌گفت این نمیخاد بیاد دیگ مثل سگو گربه هستن😠 بازم دخترم راه افتاد پشت سرشون بره من چکار کنم عصبی شدم دیگ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمانهایی که اونجا هستند بجه،ببر پیاده روی پارک فصای،سبز تا خسته بشه یا ببرش حمام یا یه وسیله چیزی بگیر،باهاش بازی،کن اگه بفرستی نهد که چه بهتر اگه بزرگه بفرست کلاسهای دیگه باید مشغول کنی نمیتونی،به بچه ای که تو دوران بچگی و بازی هست بگی نرو سخته براش

اون زمانی که میاد قبلش بچتو ببر پارک ببر بیرون یا ببر حموم بعدم بخوابونش بعد هم بهش بگو دایی گفته بر ...

بخدا همه این کارو کردم ولی من شوهرم نمیزاره هرروز برم پارک بعدم اینا کلا هروز هستن اگ هفته ای دوسه بار بود میشد

بخدا همه این کارو کردم ولی من شوهرم نمیزاره هرروز برم پارک بعدم اینا کلا هروز هستن اگ هفته ای دوسه ب ...

سخته واقعاً 

دو روز یا سه روز در هفته ببر پارک یه روز بخاطر رفتار خویش ببر مغازه یه روز هم خونه دوستی فامیلی برو یا کلاس برای بچه ثبت نام کن شنا خلاقیت بچه رو خسته کن زمانی که میان بخوابه بچه 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
زمانهایی که اونجا هستند بجه،ببر پیاده روی پارک فصای،سبز تا خسته بشه یا ببرش حمام یا یه وسیله چیزی بگ ...

من میردمش ژیمناستیک اون خانوم دنبال ما میومد و می‌رفت فکککر کن؟ منم دیگ هیچ کلاسی نبردمش

خواهرم ماشین داره میاد میبرمون میارمون آنقدر خانوادم دوسش دارن ولی احترامی ک به عمش میزاره به خواهر من نمیزاره چون می‌ترسه ازش 

شوهرمم ماشینی نمیخره ک منو بچم استفاده کنیم.

اونا ماشین دارن سوار ماشینشون میشیم میگ دست نزن اینجوری نکن اونجوری نکن همش به بچه من بزرگی می‌کنه منم دیگ سوار ماشینشون نمیشم 

من میردمش ژیمناستیک اون خانوم دنبال ما میومد و می‌رفت فکککر کن؟ منم دیگ هیچ کلاسی نبردمش خواهرم ماشی ...

باید مشغول ش کنی بگزد راهکار و پیدا میکنی به همسرتم چیزی،نگو کاری نمی کنه فقط اعصاب تو می ریزه بهم بزرگ میشه درست میشه دخترت

باید مشغول ش کنی بگزد راهکار و پیدا میکنی به همسرتم چیزی،نگو کاری نمی کنه فقط اعصاب تو می ریزه بهم ب ...

دخترم هفت سالشه دیگ کوچیک نیست واقعا ک این مسائل و نفهمه واقعا خودم موندم بازبون خوش با دوعوا با ناز کشیدن با هرچی فکرشو کنی بهش میگم ولی بازم کار خودشو می‌کنه

دخترم هفت سالشه دیگ کوچیک نیست واقعا ک این مسائل و نفهمه واقعا خودم موندم بازبون خوش با دوعوا با ناز ...

شاید باید بیخیال باشی تا درست بشه سخته با یه مشاور کودک مشورت کن راههای بهتری میدن بعدم بچه ۷وساله چیزی متوجه نمیشه فکر،بازی بیشتر