پزشک_بی_سهمیه مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 184 عنوان کراشششممم❤️ 151 بازدید | 11 پست پیج کراشم بستس منم نمیشناسه میخوام یه چیزی بهش بگم که برام پیجشو باز کنه پستاشو بتونم ببینم نه اینکه بهش بگم بهت علاقه دارم نه فقط یه جمله ای که پیجشو برام باز کنه 1403/05/22 | 16:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
من_مرد_تنهای_نصف_شبم عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 2601 فککردم الان یکی رو محمد هادی ساروی زده اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙
پزشک_بی_سهمیه مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 184 شما دانشجو پزشکی اید؟میشه چند تا سوال بپرسم؟ بپرس اگه جمله ای هم در مورد موضوعی که در ذهنمه بلدی بگو
kjfbkkg عضویت: 1400/09/07 تعداد پست: 2995 بپرس اگه جمله ای هم در مورد موضوعی که در ذهنمه بلدی بگو میشه بپرسم چه شهری میخونید؟من بین پزشکی که عاشقشم و دندون که خب آسون تر و پردامد تره ولی علاقم صفره یکم گیر کردم.نظر شما چیه؟شما از پزشکی پشیمون نیستین؟
پزشک_بی_سهمیه مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 184 میشه بپرسم چه شهری میخونید؟من بین پزشکی که عاشقشم و دندون که خب آسون تر و پردامد تره ولی علاقم صفره ... تیپ دوعه ولی اجازه بدین شهرسو نگم آره من خیلی خیلی علاقه داشتم بیست اوقات هم پشیمون میشم ولی خب میبینم اگه نداشته باشمش هم ناراحتم انگار خود درگیری دارم با خودم 😂
kjfbkkg عضویت: 1400/09/07 تعداد پست: 2995 تیپ دوعه ولی اجازه بدین شهرسو نگم آره من خیلی خیلی علاقه داشتم بیست اوقات هم پشیمون میشم ولی خب میبی ... یعنی الان اگه به عقب برگردین انتخابتون همونه؟منم واقعا عاشقشممم
پزشک_بی_سهمیه مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 184 یعنی الان اگه به عقب برگردین انتخابتون همونه؟منم واقعا عاشقشممم نمیدونم واقعا..... از یه طرف خوشم از بقیه رشته ها نمیاد از طرفی پوستم کنده شده
kjfbkkg عضویت: 1400/09/07 تعداد پست: 2995 نمیدونم واقعا..... از یه طرف خوشم از بقیه رشته ها نمیاد از طرفی پوستم کنده شده سخته درک میکنم🥲💔منم ترجیح میدم سختی بکشم .ولی بعدا حسرت اینکه دنبال علاقم نرفتم رو نخورم
پزشک_بی_سهمیه مدیر استارتر عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 184 سخته درک میکنم🥲💔منم ترجیح میدم سختی بکشم .ولی بعدا حسرت اینکه دنبال علاقم نرفتم رو نخورم همه چی هم علاقه نیست خیلی خیلی فکر کن بعد انتخاب کن
kjfbkkg عضویت: 1400/09/07 تعداد پست: 2995 همه چی هم علاقه نیست خیلی خیلی فکر کن بعد انتخاب کن واقعا خیلییی فکر کردم...نمیتونم علاقمو نادیده بگیرم🥲و البته قطعا اگه پزشکی برم تخصص هم میگیرم