2777
2789
عنوان

توی گوشی همسرم...

4643 بازدید | 48 پست

توی گوشی همسرم فیلم ها و عکسای خیلی زشتی دیدم...   خیلی دلم شکسته... خیلی... همسرم همیشه بهم ابراز علاقه میکنه اما با وجود این سراغ اینطور چیزا میره... نمیتونم این تناقض رو بپذیرم و از طرفی به دلم شک افتاده که نکنه موارد دیگه ای هم باشه...  

با این که خیلی حرف از عشق و وفاداری میزنه نمیدونم چرا.... بیشتر دلشکستگیم از اینه که من حتی توی دلم هم به کسی نظر بدی نداشتم و حتی نگاه بدی هم به کسی نکردم...

نمیدونم باید بهش بگم یا نه  یا اینکه اگه بخوام بگم چطور بگم . اگه کسی در این خصوص میتونه راهنماییم کنه لطفا دریغ نکنه

یه جاخوندم یمحقق دنبال چندتامردبوده که تاحالا این فیلماروندیده باشن. ..براکارتحقیقاتیش. .....میگفت چون پیدانکرده نتونسته کارشوعملی کنه 

خب همینه دیگه. ....من توبعضی کانالای مثلامادروآشپزی و....عضوم یهویکی میادآدرس کانال ناجورمیذاره. ......خب دیگه دسترسیش خیلی راحت شده وهمه هم کنجکاو......نمیشه دیگه حلوشوگرفت 

بنظرم مردی که میبینه به شخصیت خودش توهین میکنه وگرنه انقدرببینه که جونش دربیاد

ولی اینکه میگی به چیزدیگه شک داری چرا؟چیزدیگه دیدی؟

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساس بشی بیشتر نگا میکنه ب روش نیار.

همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝
 یه جاخوندم یمحقق دنبال چندتامردبوده که تاحالا این فیلماروندیده باشن. ..براکارتحقیقاتیش. .....م ...

نه ولی خب این که اینطور چیزا رو سرچ کرده و داره گفتم شاید دنبال موارد دیگه ای هم رفته باشه  

چنتا دونه عکسه چرا برای خودتون الکی مشکل درست میکنید انستگرام پر از عکسهای مبتذله همه هم دارن و نگاه میکنن اینا مشکل نیس،الکی برای خودت وشوهرت اوقات تلخی درست نکن ،فقط با ارامش بهش بگو ک خوشت نیومده عکس مبتذل تو گوشیش داره اگه میشه پاکشون کن

😎
 یه جاخوندم یمحقق دنبال چندتامردبوده که تاحالا این فیلماروندیده باشن. ..براکارتحقیقاتیش. .....م ...

باید محقق میرفته دنبال نوزادای پسر.

مرد که سهله فک کنم پسرای پیش دبستانی هم میبینن دیگه

چنتا دونه عکسه چرا برای خودتون الکی مشکل درست میکنید انستگرام پر از عکسهای مبتذله همه هم دارن و نگاه ...

همیشه سعی کنید تو زندگیتون دنبال ارامش باشید نکه میگردین که آتو بگیرین از شوهرتون و دعوا و جنجال راه بندازین

😎

از زمان مجردي متاسفانه مردا معتاد ميشن تنها شوهر شما نيس... اون تو گوشيش نگه داشته بقيه ميبيننو پاك ميكنن وهزار راه ديگه.... ربطي به الان نداره چون تو مجردي بوده به الان هم كشيده شده خواستي بگي با ناراحتي زيااااد بگو واصلا داد نزن بحث نكن بگو دلم شكست بگو فك كردم همونقدر كه بهم ميگي زيبام ودوسم داري واقعيته ولي اينارو ميگي از رو وظيفه چون اگه واقعا زيبا بودم اينا تو گوشيت نبود.... خودش عذر خواهي ميكنه پاك ميكنه تو هم دنبالشو نگير لج نكن... من موقع ازدواجم باورت نميشه يه هارد فيلم وحداقل پنجاه تا سي دي وچند تا فلش پاك كردمو شكستم ريختم بيرون.... خداروشكر الان به طاهر خبري نيس... مردا كلا جذب خوشگلي واينا ميشن سخته پاك موندم تو اين دسترسي هاي اسون

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
از زمان مجردي متاسفانه مردا معتاد ميشن تنها شوهر شما نيس... اون تو گوشيش نگه داشته بقيه ميبيننو پاك ...

همسر منم یه هارد داشت پر از اینجور چیزا که گفت مال یه نفر بئده و دستش جا مونده  

چنتا دونه عکسه چرا برای خودتون الکی مشکل درست میکنید انستگرام پر از عکسهای مبتذله همه هم دارن و نگاه ...

اتفاقا توی اینستاگرامش پر از سرچ های از همین دسته بود...   

نه ولی خب این که اینطور چیزا رو سرچ کرده و داره گفتم شاید دنبال موارد دیگه ای هم رفته باشه   &n ...

آهاازاینامیگی. .....نه ربطی نداره خیلی

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

استارتر به خودت ربطش نده

اصلا 

دیدن این فیلما دلیلش شاید تنوع طلبی و شاید حس جنسی شدیدشون و شاید دوستای بد باشه

همسر منم گاهی همکاراش براش میفرستن

وقتی بهش گفتم چرا میفرستن

میگف این چیزا بین مردا عادیه اگه بگی نفرست کلی حرف پشتت میزنن که امله واین صحبتا...