2777
2789
عنوان

رابطه زوری

4042 بازدید | 56 پست

خواهشا بدون قضاوت بخونید

من یه خواهر ۱۶ ساله دارم کلا دوتا بچه هستیم که خودم دانشجو هستم و خواهرم خیلی درسش قوی بود شاگرد اول بود همیشه تا اینکه با یه آقا پسری حرف زد به منو مادرم گفت مامانم راضی نبود ولی چون دیر فهمیدیم وابسته شده بود حرفمونو گوش نمیکرد تا اینکه موقع امتحانات نوبت دوم حالش اصلا خوب نبود توی اتاقش بود با چشمای پف کرده میومد بیرون تا امروز که من باهاش رفتم کارنامشو بگیرم فهمیدم چهار تا تجدید اورده😳دانش اموز رشته تجربی هست خیلی درسش خوب بود هرچی بهش گفتم چرا اینجوری شدی حرف نمیزد

تا اینکه صداشو شنیدم تو اتاق داشت به دوستش میگفت اینم از این بدبدخت شدم دیگه هیچکس بهم امید نداره رفتم اتاقش باهاش حرف زدم گفت این پسره به زور باهاش رابطه بر قرار کرده و بعد یه مدت سرد شده ولش کرده از همه جا ولش کرده 

الان فهمیدم خواهرم داره چی میکشه توی دلش

به کسی جز من هیچی نگفته

الان درسش داغون شده حال خودشم خوب نیس به نظر شما چیکار کنم

؟

بهش قول دادم به کسی چیزی نگم پدرمونم فوت شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببرینش پیش روانشناس

حل میشه ایشالا

یه نفر یه نصیحتی بهم کرد که پشتش کلی آرامش بود؛ می‌گفت: «سوزنت گیر نکنه روی آدما، روی حرفا، روی اتفاقا؛ فقط رها کن؛ نیازی نیست دنبال تحلیل هرچیزی باشی.»

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

نههه

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

تا چ حد بکارتش سالمه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

وای عزیزم فقط ببرش روانشناس

نمیاد عزیزم شما راه حلی ندارین من بتونم اول درسشو قوی کنم چون از هفته بعد باید امتحان بده کلا توی اتاقشه میگه دو دقیقه درس میخونم کل حرفاش و کاراش تو سرم میاد سر درد میگیرم