2777
2789
عنوان

وای خدا فکر کردبن چی هستین فکر کردین خیلی حالیتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر میکنن فقط خودشون تو این دنیا وجوددارن کوته فکرن تو آمریکا با یوفو ها تعامل میکنن منتها فوق سریه

اخخخ گفتیییی..حرف دلمو زدی بخدا..خودشونو همه چیز دان میدونن ولی هیچی حایشون نیس

با چشم سوم همه چیز ممکنه

چشم سومم قبول ندارم یه دروغه توکه جن میبنی چشم سوم داری بگوالان بهت بگن کجاهستم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

روزالینا از یه نقطه زیر پونز نقشه اونوقت میدونه توی تعاملات فوق سری آمریکا چی میگذره

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ما می نی سایت داریم و آمریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

چشم سومم قبول ندارم یه دروغه توکه جن میبنی چشم سوم داری بگوالان بهت بگن کجاهستم

مگه من گفتم باهاشون حرف میزنم..واقعا خیلی جالبین همه چیزو دروغ میدونین..شما قبول نداری نطرت محترم مجبور نیستم ثابت کنم

پیامک تعاملات فوق سریشون میاد برا نی نی سایتی ها

با راننده تاکسیا رفت و آمد پایاپای داره

خبرای دست اول دنیا از اینجا میاد دستش

بعد میگم اسکیزوفرنی دارین یا مخدر مصرف میکنین میگین نه😂

تعامل با یوفو

یوفو تا جایی که من میدونم سفینه ست

با سفینه حال احوال میکنن؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

کسی که چشم سومش بازه معمولا درون گراست 

اصلا هوچی نیست بیاد دائم تاپیک بزنه . 

آن که را اسرار حق آموختند 

مهر کردند و دهانش دوختند. 

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔