2777
2789

یه شهر کوچیک ونقلی نزدیک ملایر وجود داره به اسم سامن.....

تواین شهر یه قصاب بود که تو یه  شب مولتی میلیارد شد.....داشت چاه می کند که رسید به شهر زیر زمینی...

یه شهر زیر زمینی که تا نهاوند ادامه داره وچندبار اخبار خبرش رو اعلام کرده...

با مسئول میراث فرهنگی اونجا صحبت کردم گفت این شهر برمی گرده به( سلسله ی اشکانیان).... یه شهر بزرگ ومهم ....

تمام نمای سنگی این شهر با دست تراشیده شده.....جالب اینه که هرچی آپارتمان روش ساختن آخ هم نگفته و وزنش رو تحمل کرده...

مسئوله میگفت( هم چین شهری یک قصر ومرکز فرماندهی داره وتو اون قصر خزانه ی پادشاهی وکتابخونه وجود داره)...ما داریم سعی می کنیم اونجا رو پیدا کنیم....

میگفت‌ اگه چیزی که فکر می کنیم درست باشه به اندازه ی ارزش یک ایران طلا وکتاب های مهم توش وجود داره.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسوس که هرچی پیداشه یا ذوب میشه یا میره موزه های خارج

یه سوارکار طلا پیداکردن....یه سوار روی اسب.....چه قدر سرش درگیری....فقط اون کتاب هایی که اون تووجود داره...ازپزشکی بگیر تا تاریخی...

تو شهر ما تو یه قلعه که معروفه به قلعه دختران یه جمجمه پیدا میکنن از جمجمه سر کوچیک تره و یه چشم داره وسط صورتش و دو سه تا دندونش هم هنوز مونده بود اصلا شبیه جمجمه ادم نبود

یه سوارکار طلا پیداکردن....یه سوار روی اسب.....چه قدر سرش درگیری....فقط اون کتاب هایی که اون تووجود ...

فکر کن کتابای تاریخی اون زمان به چه تاریخی اشاره میکنن😍

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
من حسمو. بگم به نظرم اصلا وجود نداره اون زمان تجهیزات الان نبوده که راحت به اندازه ایران طلا استخراج ...

الان همه تو تعجبن که چه طوری بدون ابزار پیشرفته تخت جمشید رو ساختن.....دارن این شهر رو تبدیل به موزه می کنن ولی فق چند مترشو تونستن کاوش و راه گشایی بکنن...مسئولش یه راه رو بهم نشون داد که وقتی در یه راه روی دیگری می بستی توش خلاء ایجاد میشد....

تو شهر ما تو یه قلعه که معروفه به قلعه دختران یه جمجمه پیدا میکنن از جمجمه سر کوچیک تره و یه چشم دار ...

یه تیکه از تاریخ رو به ما نگفتن......نمی دونی چند نفر تواین شهر به خاطر طلاش هم دیگه رو کشتن....

الان همه تو تعجبن که چه طوری بدون ابزار پیشرفته تخت جمشید رو ساختن.....دارن این شهر رو تبدیل به موزه ...

تخت جمشید حاصل زورگویی و ظلم پادشاهان خودخواه هخامنشی بوده 

مردم نازنین رو بزور و کتک مجبور میکردن این سنگهای عظیم رو جابما کنن و با شلاق ازشون پذیرایی میشده و کار میگرفتن ازشون 

تا ی مشت پادشاه خودخواه بر تخت بنشینند

تخت جمشید حاصل زورگویی و ظلم پادشاهان خودخواه هخامنشی بوده مردم نازنین رو بزور و کتک مجبور میکردن ای ...

من اون قدر علم ندارم که بگم ظالم بوده یانه....ولی می دونم با زور گویی هم نمیشه به قانون فیزیک غلبه...مگه این که علمی پشتش باشه...

تو شهر ما تو یه قلعه که معروفه به قلعه دختران یه جمجمه پیدا میکنن از جمجمه سر کوچیک تره و یه چشم دار ...

کام شاری؟؟

کچی کورد🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پارس کند از همان سو  می ترسد...