2777
2789
عنوان

مادر خود خواه

93 بازدید | 6 پست

مادر من کلا غریبه پرسته مخصوصا پسر فامیل ن دختر یکبار نشد میریم یه جا اشک منو درنیاره فقطم الکی مثلا صدات درنیاد پسرداییت اعصابش خورده الان اگر کاری کنی پسر داییت اعصابش خورد بشه تیکه پارت میکنم درحالی که من نه اصلا حرف میزنم نه کاری میکنم که اون بخواد ناراحت شه رفتیم شمال رفتیم لب ساحل یکی با این موتور ماشینیا اومد رو دست من بعد مامانم جای اینکه پاشه طرفو جر بده از طرف معدرت میخواست  و طرفم سرتاپای منو مورد عنایت قرار داد جای عذر خواهی تا عمر دارم نمیبخشمش یه بار طرف منی که بچشمو نگرفت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پناه برخدا پسرداییت غلط کرده !!!!!!بابات کجاست ؟

اون بیچاره خو کاری به کار من نداره ولی به لطف مادرم ازش بدم میاد چرا چون مامانم مامان اون بود ن مامان من بابام صبح میره شب میاد

اون بیچاره خو کاری به کار من نداره ولی به لطف مادرم ازش بدم میاد چرا چون مامانم مامان اون بود ن ماما ...

صبح میره شب میاد نباید بدونه توخونش چه خبره ؟حداقل بابات جلوی این زن رو بگیره

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

صبح میره شب میاد نباید بدونه توخونش چه خبره ؟حداقل بابات جلوی این زن رو بگیره

فک میکنی بهش نگفتم چع خبره کل ۲۰ سال زندگیم گفتم تهشم میگف ولش کن بابا اصلا اهمیت نده اره خب برا بابام که ۴ ساعت خونس نیشه اهمیت نداد