2777
2789
عنوان

نگه داشتن پیشی در بالکن

170 بازدید | 17 پست

یکی از اقوام به اصطلاح حامی حیوانات، 

یه گربه رو‌آورده خونه ش

تمام مدت اون رو توی بالکن نگه می‌داره

خیلی از ساعت های شبانه روز هم خونه نیست

این گربه ی بدبخت مدام از شدت گرما میاد خودش رو می چسبونه به شیشه

نمیشه هم به فرد مورد نظر تذکر داد چون خودش و خودم و خودمون و خودشون رو ج***ررر میده.

چه قدر بده یه چیزی به زندگیامون اضافه بشه قبل از اینکه فرهنگش وارد بشه

/هیـــچ همچون پـــوچ عالی نیست/ درضمن عکس پروفایل خودمم 😌😌😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیوون که واسه سرگرمی نیس چه گربه چه پرنده و...تواین گرماچجوردلش میادآخه تلف میشه طفلی.الانم دست هربچه ای یه سگه قلادم بستن گردنش خودت خوشت میاد باقلاده بکشنت این وراونور یا بندازنت توقفس؟

خدا لعنتش کنه ما پریشب رفتیم دامپزشکی واکسن گربمو‌بزنیم یه ژنو شوهری ی سگ اورده بودن داغووون پشماش گوله گوله شه بود دندوناش سیاه ی قسمتایی پشماش ریخته بود پرسیدم اسمش چیه گفت عسل رفتم یکم نوازشش کرده تا دست زدم بهش طفلی اینقد اروم شد انگار تشنه محبت بود، پرسیدم چرا اینجوری شده سریع هول کزد گفت مال ما نیس مال کسیه اوردیمش دکتر براش، مشخص بود مث سگ دروغ میگن حیف شرایط نداشتم وگرنه میخریدم ازشون راحتش میکردم سگو

برین پایین ب بهونه اعتراض 

بگو شما ک میری نیستی خونه این گربتون دم ظهر خیلی ناله میکنه و صداش میاد توخونمون اذیت میشیم

اگه شرایطشو ندازین و  نمیتونین تو خونه نگهداری کنین ب ی سرپرست دیگه بدین 

خدا لعنتش کنه ما پریشب رفتیم دامپزشکی واکسن گربمو‌بزنیم یه ژنو شوهری ی سگ اورده بودن داغووون پشماش گ ...

لعنت بهشون

/هیـــچ همچون پـــوچ عالی نیست/ درضمن عکس پروفایل خودمم 😌😌😌
خدا لعنتش کنه ما پریشب رفتیم دامپزشکی واکسن گربمو‌بزنیم یه ژنو شوهری ی سگ اورده بودن داغووون پشماش گ ...

الهی بمیرم خوب شما وقتی نمیتونی چ لذتی داره نگه داشتنش 🙁

خدایی باید شمارشونو میگرفتی میگفتی واسه آشنایی میخوام بخره 

ی جوری کمک سگ بی زبون میکردی 

شما تذکر بدید بزار خودش رو جر بده شاید افاقه شد بدبخت رو ول کرد بره پی سرنوشتش

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔