2777
2789
عنوان

بدترین رژیم عمرم رژیم کتوژنیک🤮

1360 بازدید | 63 پست

سلام دوستان اینارو اینجا مینویسم تا اگر روزی کسی خواست بره سراغ این رژیم و قبلش اومد نینی سایت تحقیق بکنه 

اگر احیانا تاپیک منو دید مثل من گول نخوره

چند وقت پیش متاسفانه اشتباه بزرگی کردم

گول تبلیغات رو خوردم رژیم کتو فرشته رو خریدم

۶۹۰تومن پول دادم دوره دوماهه رو گرفتم

فقط روز اول خوب بود

از روز دوم چنان حالت تهوعی گرفتم که خدا سر هیچکس نیاره

از مرغ و ماهی و تخم مرغ متنفر شدم

بوش بهم میخوره کم مونده بالا بیارم

روز چهارم که میشه امروز با بدبختی رفتم باشگاه تو باشگاه چشمام سیاهی رفت کم مونده بود پس بیوفتم

جالبش اینجا بود که معدم انگار قفل کرده چون میدونم باید مرغ و تخم مرغ بخورم اصلا دوست ندارم سمت غذا خوردن برم

و وقتی از پشتیبانم پرسیدم که حتی وعده های اصلی میلی به خوردن ندارم گفت عیبی نداره گشنت نبود میتونی وعده های اصلیت رو حذف کنی و هر وقت گشنه بودی بخوری😐 مگه میشه

گفتم حالت تهوع دارم گفت ابلیمو بخور اگر حل نشد قرص ضد تهوع بخور😵‍💫

مزخرف ترین رژیم عمرم بود

منم امروز که از باشگاه اومدم رژیم رو ول کردم

حالم از هرچی گوشت و تخم مرغ بهم میخوره

بدمزه ترین رژیم ممکنه

هیچ تنوعی نداره

فقط باید انقدر تخم مرغ و مرغ و ماهی بخوری تا بترکی

فقط روز اول برات جذابه 

از روز دوم به بعد به خاطر استفاده ی زیاد از پروتئین و چربی حالت خراب میشه 

دهنت بو میگیره

چشمات سیاهی میره

همش عرق سرد میشینه رو شقیقه هات

و حالت از گوشت و مرغ بهم میخوره

من که تو این چهار روز چند بار کم مونده بود از شدت بیحالی بخورم زمین،امروز این رژیم رو ول کردم.بنظرم رژیمی که توش از همه نوع گروه مواد غذایی میتونی استفاده کنی رژیم معتدل تریه،اگر این رژیم رو ادامه میدادم خدا میدونه چی ب سرم میومد.ضمنا اینا تجارب من بود،شاید کسی قبلا این رژیمو گرفته خیلی هم راضی بوده

موفق باشید🪷

برای مادر شدنم دعا کنید☺️1401/12/16

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتو رو باید خودت یاد بگیری نکع بری برنامه بگیری برو اینستا پیج متوزیست انگلیسی سرچ کن خودت یاد بگیر ...

عزیزم من متاسفانه گول تبلیغات فضای مجازی رو خوردم

دیگه حرأت نزدیک شدن به این رژیم رو ندارم

بهترین رژیم ، رژیم کالری شماری + سالم خوری 

اینجوریه که شما همه چی میخوری ولی به اندازه کالری دریافتی اینگونه ماهی ۴ کیلو راحت کم می‌کنی 

کتو همش چربیه 

چربی رو با چربی میخوان حذف کنن.

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

میان وعده هیچ چیزی بهتون نداده بود مثلا آجیل یا میوه و اینکه این رژیم برای چی گرفتید برای حجم یا کم کردن چربی تعداد وعده ها چقدر بود ی مشکلی داره این رژیم وگرنه امکان نداره حال شما بد بشه

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
بهترین رژیم ، رژیم کالری شماری + سالم خوری اینجوریه که شما همه چی میخوری ولی به اندازه کالری دریافتی ...

بله این رژیمی که شما فرمودی بهترین رژیمه بنظرم

ممنون بابت نظرت❤️