الان با یه کاربری دیگه توی تاپیکی بودم که دختره میدقصه مردا به به چه چه میکنن،من نظرمو گفتمحالا میبینم نی نی یار بهم اخطار زرد داده و یه روز تعلیقم کرده
خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁
نی نی یار ها بستگی داره اون روز روزشون رو چه طور شروع کرده باشن، خدا به داد کسی برسه که روزی که نی نی یار حالش خوب نیست بیافته به طورش، وگرنه یه موضوع کوچیک رو سیاسی می کنند و راحت تعلیق
دختره تاپیک زد که یه دختره با مایو میرقصیده مردای متاهل براش قربون صدقه میفرستادن و به به چه چه میکردن.منم گفتم خداکنه همین دخترا به تورِ کسایی بیفتن که عشقِ لخت شدنن،اصلا هرکس نظری داره قرار نیست چون باب میل نی تی یار نیست تعلیق شم
این همه توی طول روز نظر میدن اگر قرار باشه انقد راحت تعلیق کنه همه تعلیق میشن
خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁
@niniyar_1 @niniyar_5 @niniyar_3 @niniyar_2 لطفا پیگیری کنید و پیامی که باعث تعلیقِ اون حسابم شد ...
کاربریتون چی بوده؟ چرا دو تا کاربری فعال دارید؟
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت