2777
2789

الان با یه کاربری دیگه توی تاپیکی بودم که دختره میدقصه مردا به به چه چه میکنن،من نظرمو گفتم‌حالا میبینم نی نی یار بهم اخطار زرد داده و یه روز تعلیقم کرده

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد بخداوندیه خدا تاپیکایی بودم که فحش ناموسی دادن ده بار گزارش زدم ولی باز ندیدم کسی نعلیق بشه

من فقط نظرمو گفتم تازه بعدشم گفتم هرکی مخالفه ریپ نزنه وگرنه گزارش میزنم

حالا میبینم خودم معلق شدم😂😂

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

من یبار درباره ی موکل گفتم که نرید سراغ این چیزا اخطار گرفتم

یبار تو تاپیک خودارضایی راهنمایی کردم که ضرر داره ترک کنه اخطار گرفتم 

اینجا کلا اخطار میدن .

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

منو یه هفته تعلیق کردسر اینکه تاپیک یکیو گزارش زدم

میگم یه تاپیکی قشنگ فحش ناموسی و خراب میدادن ۱۰۰بار‌گزارش زدم صد بار صداشون کردم مگر میومدن

حالا اینجا یه نظری دادم تعلیقِ یک روزه شدم

واقعا متاسفم

چی گفتی؟

دختره تاپیک زد که یه دختره با مایو میرقصیده مردای متاهل براش قربون صدقه میفرستادن و به به چه چه میکردن.منم گفتم خداکنه همین دخترا به تورِ کسایی بیفتن که عشقِ لخت شدنن،اصلا هرکس نظری داره قرار نیست چون باب میل نی تی یار نیست تعلیق شم

این همه توی طول روز نظر میدن اگر قرار باشه انقد راحت تعلیق کنه همه تعلیق میشن

نی نی یار ها بستگی داره اون روز روزشون رو چه طور شروع کرده باشن، خدا به داد کسی برسه که روزی که نی ن ...

اره دقیقا برام فرستاده چون سیاسی حرف زدی

ینی مثلا یه نظری بدی سیاسی میشه؟

قبلا اسم همستر رو توی تاپیکات نمیتونستی بیاری باید وسطش نقطه میذاشتی حالا برای فروختنِ کویینش،براش تبلیغ میکنن

@niniyar_1  

@niniyar_5  

@niniyar_3  

@niniyar_2  

لطفا پیگیری کنید و پیامی که باعث تعلیقِ اون حسابم شده رو برام بفرستین

درسته یک روزه اس ولی من ساکت نمیشینم تا حقمو بگیرم

خودتونو ناراحت نکنین کصخلن

باید پیامی که باعث تعلیقم شده رو بفرستن برام ببینم چه بی احترامی به کسی شده.

اخه تاپیکایی بودم که هزاران نفر نظرِ منو دادن ولی هیچکدوم تعلیق نشدن.قرار نیست چون مثلا ۲۰ نفر مخالف داشتم بی دلیل تعلیق شم

@niniyar_1 @niniyar_5 @niniyar_3 @niniyar_2 لطفا پیگیری کنید و پیامی که باعث تعلیقِ اون حسابم شد ...

کاربریتون چی بوده؟ چرا دو تا کاربری فعال دارید؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت