2777
2789

نه غذا کمکی میخوره نه آب نه ویتامین هاش شیشه نمیگیره تا میبینه شیشه رو جیغ می نه فقط چسبیده به سینم  شیرم هم کمه یه ماه بعد باید برم سر کار نمیدونم چه غلطی کنم مامانا برا گرفتن شیشه راهی سراغ دارین

عزیزم چیکار کردی؟بچه شیشه خورد؟منم چند وقت دیگه باید برم سرکار چی کنم ؟ بچم ن شیشه میگیره ن پستونک

هیچی تا من بیام مامانم سرلاک رو با شیر خشک قاطی می‌کنه اونو میخوره نون اینا میده دستش میخوره نیم ساعت هم زودتر میام برا تایم شیر دهی با مدیر هماهنگ کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی تا من بیام مامانم سرلاک رو با شیر خشک قاطی می‌کنه اونو میخوره نون اینا میده دستش میخوره نیم ساع ...

صبح رفتنی شیر میدم تا نه ده گشنه نیست ساعت ده مامانم سرلاک میده ساعت دوازده میام خونه.در این بین بیسکوییت و نون و اینا میخوره

هیچی تا من بیام مامانم سرلاک رو با شیر خشک قاطی می‌کنه اونو میخوره نون اینا میده دستش میخوره نیم ساع ...

با قاشق میده میخوره؟یا سرلاک رو رقیق میکنه با شیشه میخوره؟

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
با قاشق

واقعا فکرم درگیره

بچه های من دوتان

شیرب شیر شدن

فاصله سنی کوتر از یک ساله

ینی بعد از زایمانم سریع باردار شدم

واقعا سخته برم سرکار

مامانم میگه نگه میداره برام ولی مامانم خیلی زانوهاش درد میکنه از طرفی کل بار خونه رو دوش مامانمه

عذاب وجدان دارم

مرخصی بدون حقوق بگیر

نمیتونم

شغلم دولتیه

بالا گفتم دوباره باردار شدم

کلی مرخصی و استعلاجی گرفتم همش

دیگه مرخصی نمیدن بهم