2777
2789
عنوان

تاپیک هایiuiناامیدم میکنه

229 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من دیروز برا جنسیت iuiشدم برا اولین بار ..وقتی تاپیک های iuiرو میخونم ناامیدمیشم الان کلن امیدمو ازدست دادم چون خیلیا میگن دفعه اول احتمالش کمه بگیره.....درضمن دیشب ک شب اول iuiبود ترشح رنگی اومد توش ی تکه خون قهوه ای بود درد کمر و تخمدانم زیاده فک کنم اسپرما ریخته نمیشم😭😭😭😭😭😭😭😭🥺🥺🥺

ناامیدی چرا عزیزم من اینجا هستم یک مادر که گل پسرش را با دفعه اول iui گیرش اومده ، پسرم الان 4سالشه

خدابرات حفظ کنه عزیزم من کلن انگار باور کردم ک نمیگیره شما شرایط فولیکول هات چطور بود ک گرفت؟کارخاصی کردی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بدن ها باهم فرق داره ،نمیشه بگی چون بقیه باردار نشدن توام نمیشی،تو‌ راه درمان رو رفتی،دیگه بقیه ش با خداس گلم،،عزیزم میشه بگی مورفولوژی اسپرم همسرت چند بود؟؟؟

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

در ضمن دوست خودم الان بارداره با اولین آی یو آی😉

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
عزیزم بدن ها باهم فرق داره ،نمیشه بگی چون بقیه باردار نشدن توام نمیشی،تو‌ راه درمان رو رفتی،دیگه بقی ...

خداکنه بشم چون روندش سخت وتحمل ندارم دیروزم کسی پرسیده بود من نمیفهمم ازش چیزی عکس گرفتم میفرستم دوصفحه هست برا دقایق اول و یکساعت بعدش

خدابرات حفظ کنه عزیزم من کلن انگار باور کردم ک نمیگیره شما شرایط فولیکول هات چطور بود ک گرفت؟کارخاصی ...

ممنون گلم 

من شدیداً به قانون جذب اعتقاد دارم واسه همین بهت اینو بگم که به هر چی فکر کنی جذبش می‌کنی 

پس مثبت فکر کن و از الان خودت را مامان شده بدون و جواب آزمایش را قطعا مثبت 

من فولیکول هام بدون دارو کوچیک بودن با دارو خوب میشدن سایزشون 

7 ماه فولیکول های خوبی داشتم و دارو استفاده میکردم و تحت نظر دکتر بودم و اقدام میکردم ولی باردار نشدم 

به پیشنهاد دکترم قرار شد اول iui را امتحان کنیم اگه نشد بریم سراغ ivf که خداراشکر اولین iuiبرای من مثبت شد و من اون ماه که مثبت شدم فقط یه دونه فولیکول سایز 22 داشتم 

ممنون گلم من شدیداً به قانون جذب اعتقاد دارم واسه همین بهت اینو بگم که به هر چی فکر کنی جذبش می‌کنی ...

مرسی عزیزم.خدارو صد هزار مرتبه شکر عزیزم خیلی برات خوشحال شدم ...من ۸فولیکول بالغ داشتم ک ۵ تاش ۲۰ ب بالا بود ..هی میگم مثبت فک کنم هی زیر دلم خالی میشه

عزیزم ممنون که عکس فرستادی

مرسی عزیزم.خدارو صد هزار مرتبه شکر عزیزم خیلی برات خوشحال شدم ...من ۸فولیکول بالغ داشتم ک ۵ تاش ۲۰ ب ...

شما بچه دیگه ای هم دارید؟ چون گفتی واسه تعیین جنسیت انجام دادی میپرسم ، و اگه داری چند سالشه؟

قربونت برم ..حالا چطوره ازمایش؟؟؟دکتر فقط گفت نرمال

آره خداروشکر همه ایتم هاش نرمال ،تو هم که فولی هات خوب بودن،انشالا خبرای خوب خوب توراهه😍🤩