2777
2789

سلام 

فامیلای نزدیکمونن میگن حوصلمون سر رفته میخوایم بیایم شهر شما اسم شهر نمیگم 😁هم بریم خرید هم حوصلمون سر رفته در صورتیه که ما اصلا خونه هاشون نمیریم اصلا دعوت نمیکنن یا وقتی دعوت میکنن که ما میخوایم برگردیم شهر خودمون یه تعارف الکی میکنن شاید خونه یکیشون بعد پنج سال رفتیم یه شام خوردیم برگشتیم ولی اینا میخوان بیان یه هفته بمونن همیشه هم کارشون همین بوده تابستون که میشد میومدن یکهفته برای خودشون میموندن حدود۱۰نفر تا ۱۶.۱۷نفرم میشدن برای خودشون خرید میکردن ماهم باید براشون اشپزی میکردیم مامان من توانشو نداره ولی اینا براشون مهم نیست 

یا یکشون برای یه کار درمانی مجبوره هر ماه بیاد بره میخواد هر دفعه که میاد بیاد خونه ما چکار کنیم واقعا که پشیمون بشن یا زنگ زدن بهمون با اون یکی که میخواد هرماه بیاد خونمون چکار کنم به مامانم میگم اصلا زنگ نزنه کی نوبت داره که فکر کنه باید پاشه بیاد خونه ما 

دیگه از مهمون داری خسته شدیم این چند ساله 

یاخدا

بگین میریم سفر

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قدر مشکل منو داری من کلا قطع ارتباط کردم از بس پررو بودن ،من خونه اشون میرفتم ی شام یا یک ناهار بعد اینها هر سری میومدن میموندن تازه مهمونم دعوت میکردم من حریف نشدم تا تلفنهاشون جواب نمیدادم ،و خودم هم اصلا نرفتم و الان چند ساله کلا ارتباطم صفر 

یاخدابگین میریم سفر

متاسفانه نمیدونیم که کی میخوان بیان اینا اینشکلین که یهو زنک میزنن ما داریم میایم یا روز قبل زنگ میزنن 

بعد فامیل خیلی نزدیکن نمیشه میفهمن نرفتیم 

بچه یکیشون هر دفعه مارو میبینه میگه من خونه شما یادم رفته چه شکلی دوست دارم بیام فلان 

میخوام دفعه بعدی که ببینمش بهم گفت بگم عکس خونمون برات میگیرم نشونت میدم 😂خونس دیگه چه شکلی نداره 

خب راحت همین حرفها رو بگید

یا بگید یکم کسالت داریم خودتون بیاید آشپزی کنید

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

متاسفانه نمیدونیم که کی میخوان بیان اینا اینشکلین که یهو زنک میزنن ما داریم میایم یا روز قبل زنگ میز ...

چقد بی‌ملاحظه‌ن یاخدا

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

تنها راه همون که بگید قراره برید سفر 

تاریخ ندید بذارید حرکت کردند بگین که ما هم تو جاده هستیم 

من خودم از همه طرفی مهمان زیاد برام میرسه اکثر روزها مهمان دارم 

ولی با یک گروهیشون کلا قطع ارتباط کردم هر بار گفتم نیستم خودشون فهمیدند که نیان میومدند هفته هفته دکتر و خرید و گردش میپختم و جمع میکردم کاش یک لیوان می‌شستند وقتی هم می‌رفتیم شهر اونا خودمون خونه داریم اونجا یکیشون زنگ نمی‌زدند که بیاین یک استکان چای دور هم بخوریم 

فقط با این افراد باید مثل خودشون پررو باشی ،مادرت بگه ما مسافرتیم و تلفنهاشون جواب ندید و اومدن درو باز نکنید ویا مادرت ی آتل ببنده به پاش و بکه نباید حرکت کنم و بشینه و شما هم از خونه بزنید بیرون شب بیاین ،بزار بفهمن مزاحم هستن 

چه قدر مشکل منو داری من کلا قطع ارتباط کردم از بس پررو بودن ،من خونه اشون میرفتم ی شام یا یک ناهار ب ...

خیلی خوبه من از ادمای این شکلی متنفرم خودشون دوست دارن بندازن 

ما برای یه موضوعی ۵سال قهر بودیم که مقصر اونا بودن نیومدنن معذرت خواهی کنن به خاطر حرف های که زدن حالا تواین ۵سال اصلا نیومده بودن خونمون حالا یادشون افتاده میخوان بیان 

میگم خیلیی نزدیکن نمیتونم جواب تلفن ندیم یا در باز نکنیم

خیلی خوبه من از ادمای این شکلی متنفرم خودشون دوست دارن بندازن ما برای یه موضوعی ۵سال قهر بودیم که مق ...

عزیزم برو سر کار این ندتی که هستن تا خودشون کارارو بکنن دیگه نمیان مادرتم که میگی نمیتونه

متاسفانه نمیدونیم که کی میخوان بیان اینا اینشکلین که یهو زنک میزنن ما داریم میایم یا روز قبل زنگ میز ...

اتفاقا خوبم مبشه زنگ زدن مادرت نباید بهشون سرویس بده و پذیرایبی کنه