2777
2789
عنوان

قرآن باز کردن برای بارداری

90 بازدید | 13 پست

سلام من چند روزه یه حسی بهم میگفت یدونه دیگه بچه بیار هر جا میرفتم مامانای باردار میدیدم تا اینکه دیروز قرآن باز گردم دو بار و هر دوبار راجب فرزند اومد چون بچه من ۳ سال و نیمش هست زیاد راضی نبودم یکی دیگه بیارم واسه همین منصرف شدم شبش همسرم خواب دیده بچمون گم شده 

الان خیلی نگرانم چیکار کنم یدونه دیگه بچه بیارم خودم هنوز نمیخوام بیارم ولی از عواقب این کار هم میترسم 

چیکار کنم عمل کنم به حرف قرآن یا به حرف دل خودم

🤣🤣عواقب کدوم کار؟ توان جسمی مالی روحی داری بیار نداری این چرت و پرتا چیه؟

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه به حرف قرآن عمل نکنم

قران خودش بهت گف؟   خرافاتی نباش   مه تو بلدی قران وا کنی   دعاهای مخصوصشو خوندی؟ از خدا اجازشو گرفتی؟  نماز مخصوصشو خوندی؟ که قران برداشتی وا کردی 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
نه ولی اکثرا این کارو میکنم و درست در میاد

اکثرا کار اشتباهی میکنی  میدونی چقد گناه؟؟؟؟گناهشو نمیتونی جمع کنی

وقتي قران باز كردين بايد ديگه بهش عمل كنينكسي قران باز ميكنه بايد بدونه كه ديگه نميتونه نع بياره

آره منم اینجوری فکر میکنم ولی هنوز زوده برای بچه دار شدنم اصلا توانایی ندارم شرایطشو ندارم

آره منم اینجوری فکر میکنم ولی هنوز زوده برای بچه دار شدنم اصلا توانایی ندارم شرایطشو ندارم

خب پس اصلا نبايد ميگرفتي

ادم زماني قران باز ميكنه كه شرايط داره فقط مونده چيكار كنه

نه اينكه شرايط نباشه