2777
2789
عنوان

بهترین زمان بی بی چک

4623 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

من امروز روز 24سیکلم 

ایا میشه الان تست بی بزارم یکم حالاتش دارم 

در ضمن روز 9یا 11پری باید بشم 

حتما باید صبح بزارم میشه الان گذاشت 

خدا جونم مرسی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک روز بعد از موعد پریودی صبح بهترین وقته . سعی کن صبر کنی چون اگه هرمونات پایین باشه و منفی کاذب بشه فقط الکی اعصابت میریزه بهم . البته میدونم صبر کردن سختهع 🙈

من که شب گذاشتم سریع جواب داد 😊

من بیست و سوم پریودم کاملا مثبت شد ، ادرار اول صبح مهمه اما اگه واقعا مثبت باشه هر موقعی بزنی جواب میده

حسین جان ، به زندگی ام می آیی ، می دانی من تو را با توسل به شش ماهه ی ارباب دو عالم حسین (ع) گرفتم ؟ 

من سیکلم ۲۹روزه بود۴روزقبل روزپریودی زدم منفی شدروزپریودی زدم هاله انداخت که روزهای بعدش پررنگ ترشدمنم خیلی عجله داشتم ولی صبورباش خودروزپریودی یاروزبعدش امتحان کن که منفی کاذب نشه دلت بشکنه

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️

حتما لزومی نداره صبح بذاری عزیزم . فقط چون غلظت ادرار اول صبح بیشتره ، واسه همین میگن اولین ادرار در صبح . 

بعدشم اینکه بهترین زمان ازمایش ده روز بعد از تاخیره . چون ممکنه لقاح دیر انجام شده باشه و ازمایش نشون نده . واگه ده روز بعد از تاخیر بری ازمایش ، همه چی مسخص میشه

⁦♥️⁩⁦♥️⁩