2777
2789
عنوان

با ده میلیون چیکار کنم لطفا بیاید کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1856 بازدید | 36 پست
ی اون توستر و همزن بخر پنج تومنبقیشم برو کلاسبانک ب درد نمیخوره من صدمیلیون خاسم بذارم گفت یه تومن😐 ...

کلاسش رو پرسیدم توی کرمانشاه فقط چهارتومن هزینه کلاسشه..

حتی نمیدونم چطور تا شهر برم، از روستا تا شهر رفتن اونم برای یه دختر تنها علاوه بر هزینه کلی حرف در میاد

اگه فروش نرفت چی؟ ما توی شهر زندگی نمیکنیم عزیز..

آها پس ریسک نکن من فکردم شهر بزرگی

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاسش رو پرسیدم توی کرمانشاه فقط چهارتومن هزینه کلاسشه..حتی نمیدونم چطور تا شهر برم، از روستا تا شهر ...

عزیزم شرایطتتو کامل درک میکنم چون سال های خیلی دور روستا زندگی کردم ب خاطر همین مسائل از جو روستا متنفرم

اگ دهک پایین باشی کمیته وام اشتغال میده خیلی هم بی دردسره ینی لاقل دردسر کمتری داره 

از اونجا اقدام کن ب سرپرست تعلق میگیره

باز بدردم نمیخوره، کتابهای کنکورم بگیرم، دو ساله درسمو ول کردم، نمیتونم یه مشاور تحصیلی بگیرم یه لپ ...

به نظرم سه ماه بزار بل وبانک ده تومن دیگم وام میدن با بیست تومن یه کاری کن البته سه ماه باید سه تومن باشه

میخای بت یه پیشنهاد بدم میتونی بری ور دست یه ارایشگر ارایشگری یاد بگیری مثلا کاشت ناخون یاد بگیر بعد دستگاهشو از خودت بگیر کار کن بعد باهاش درصدی کار کن همزمان ی حرفه یاد میگیری یواش یواش جا میوفتی درامدم کسب میکنی بعد با درامدت یواش یواش کارتو گسترش میدی هزینشم فقط خرید وسایلت میشه🙂

کدوم بانک، یعنی ده تومنم رو سه ماه بزارم ۲۰ تومن میدن بهم؟

بلو بانک آنلاین حساب باز کن سه ماه باید سه تومن تو حسابت باشه ده تومن وام میدن بقیه شم میتونی بزاری ویپاد اونم وام انلاین میده