2777
2789
عنوان

خواهرانه کمکم میکنین

276 بازدید | 43 پست

چندروزه با اقای اشنا شدیم. صرفا وقطعا برای  ازدواج.

فاصله سنیمون ۱۳ سال(با این مشکلی  ندارم چون باطنی من خیلی بیشتر از،سنم  درکم بالاست. وایشون  واقعا اکتیون   بالای ۳۰ هستیم )

خانوااده گی  فرهنگی،شبیه هم

ولی،اقتصادی ایشون خیلی پولدارن(البته من خواستگار ثروتمند خیلی داشتم ملاک اصلیم نیس)

مشکلم اینجاس تو این چندروز ب شدت راجع مسائل جنسی  و گرم بودن و... صحبت کردن. که ب نظرمم اصا درست نیس. حتی درصورت گرم مزاجی فقط،باید یک اشاره ای بشه

امشب برای اولین بار قرار حضوری هم ببینیم.

قلبم میگه مناسب نیس. کنسلش کن....

و دچار مشکلات زیادی میشی. ولی اخلاق. خوبی نشون دادن از خودشون. اینجورم واونجورم. 

بلخره درست میشه....غصه نخور🩵

عقلت میگه مناسب نیست کنسل کن بره 

ب عقلت گوش کن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خیلی داره تاکید میکنه روی این مسئله یعنی خیلی هول تشریف دارن و از نظر شما ازدواج از نظر ایشون در درجه اول معاشقه بعد اگر جفت هم در اومدین ازدواجه چون مورد این چنینی زیاد دیدم توی دوستان خواستم گوشزد کنم خدمتتون جذب موقعیت و ثروت نشید فاکتور های مهمی هستن اما نه صرفا بهتره اخلاق و ادب اول در نظر گرفته بشه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در آن اتفاق میافتد؛بدون آنکه بدانی

طبیعیه ریز همچی پرسیدن؟

معلومه که نه

اونم هنوز ندیدیش

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

طبیعیه ریز همچی پرسیدن؟

من نمی‌دونم ایشون در چه حد صحبت کرده اما اگر در این حد مطرح کرده و با لحن مناسب که مثلاً من برام مسائل روابط جنسی مهم هست و طبع گرمی دارم و انتظارتم از همسرم اینه که همراهی کنه و... سر بسته بگه بنظرم بد نیست اگر غیر این باشه من چون دخترم قطعا حجب و حسام اجازه بیشتر شنیدن نمیده

وقتی خیلی داره تاکید میکنه روی این مسئله یعنی خیلی هول تشریف دارن و از نظر شما ازدواج از نظر ایشون د ...

ن ایشون هم ک مطمئنم ازدواج من عجله ای ندارم اتفاقا. ولی بنظرم درست نیس. انقد سریع پیش رفتن... خیلی راحت برخوردمیکنن

.. ک از نظرمن کسی که میخاد ازدواج کنه طبیعی نیست

من نمی‌دونم ایشون در چه حد صحبت کرده اما اگر در این حد مطرح کرده و با لحن مناسب که مثلاً من برام مسا ...

دقیقا. من هم سربسته مشکلی ندارم.. مشکل ایتجاس،اصا سربسته نیس. و دوروز اخیر کل گفتگو شده محور همین قضیه وبرای من سنگینه به شدت

اکثر مردای هولی که میخوان شروع کنن حرفشون با این جمله شروع میشه من خیلی گرم مزاجم یا میپرسن تو گرمی؟ کافیه وارد بحث  بشی باهاش تا اون نیت کثیفشو نشون بده ماشالا مردای ایرانی به حرف همشون فلان و فلان و در واقعم این همه مشکل طلاق سر این مسایل انگار عمه منه😕

سلام عزیزم . تجربه میگه تو این مورد میدون بدی پررو میشن😑 اگه تازه اشنا شدین خیلی زوده با این شدت وا ...

مدونی ندادم. ۲.۳ باری به جالش کشیده شد. ولی همچنان ادامه میده. با چرب زبونی اقایون ک درجریانین

اومدم فقط تایید بگیرم. از بس ردکردم. واقعا دیگه فک میکنم خودم مشکل دارم شاید

نه عزیزم تو مشکل نداری هول زیاد شده دقیقا منم خیلی این مشکلو داشتم سر ازدواج تا واقعا به این نتیجه رسیدم ادم درست دیگه نیست