2777
2789

مرسی😁😘

شکر بد نیستم شما خوبی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سرکارم و سخت در حال کار کردن نیستم 

چون برقامون قطعه😁

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

من سخت در حال گشت و گذار در نی نی سایتم

من نیز هم 😁

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

درخواست اسپیلت دادیم میگن بودجه نیست خستهههههه شددددم

اینجا هست تو اتاق ولی رییس میگه کولر آبی رو با اسپیلت همزمان روشن نکنید کولر آبی رو خاموش کنم باد اسپیلت نمی‌رسه به اتاق اون یکی همکار   

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎

منکه مرخصیم امروز... پریودم و دارم رو مبل درد میکشم 🥴🥴🥴قرار بود مرخصی امروزمو برم باغ با شوهرم آب ...

الهی ،عیب نداره حالا ماه بعد دو روز مرخصی بگیر یکی قبل یا بعد موعد پریودت یکی هم همون موقع 

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎