2777
2789
عنوان

لکه بینی درهفته شش بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 5849 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هم میتونه طبیعی باشه هم خطرناک باید بره دکتر من واسه بچه اولم داشتم شیاف استفاده کردم بارداری ...

رفته دکتر سونو هم انجام داده ولی گفته که هنوز هیچیش معلوم نیست گفت باید اول ببینی قلبش تشکیل شده بعد دارو های ضد سقط واینامیدیم 

عزیزم نمیخوام باعث ناراحتیت بشم ولی من دقیقا هفته ششم لک دیدم و منجر به سقط شد . ولی خیلی با مصرف شی ...

اره رفته ولی گفته فعلا هیچیش معلوم نیست دوهفته دیگه بیا...عزیزم شما لک بینی داشتی یاخونریزی شدید که بعد سقط شد

خانوما یه سوال دارم.من دارم واسه بارداری اقدام میکنم.دقیقا روز تخمک گذاریم رابطه داشتم.چهاردهم اگه م ...

عزبزم چقدر الکی نگرانی . هفته های اول که هنوز جنینی تشکیل نشده . چه خطری اخه . جنیت تازه از هفته ششم خودشو نشون میده . دیگه چیز سنگین بلند نکن .

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
اره رفته ولی گفته فعلا هیچیش معلوم نیست دوهفته دیگه بیا...عزیزم شما لک بینی داشتی یاخونریزی شدید که ...

من فقط لکه بینی داشتم و چون تو اون هفته حنین ندیدن و فقط ساک بود ، هیچ قرصی تجویز نشد . که اخرشم منجر به سقط شد 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
عزبزم چقدر الکی نگرانی . هفته های اول که هنوز جنینی تشکیل نشده . چه خطری اخه . جنیت تازه از هفته ششم ...

جیکار کنم واقعا نگرانم یه بار سقط داشتم و یه خاطره بد شده تو ذهنم دست خودم نیست ب خدا.واقعا ب وجود یه نی نی تو زندگیم نیاز دارم😐

جیکار کنم واقعا نگرانم یه بار سقط داشتم و یه خاطره بد شده تو ذهنم دست خودم نیست ب خدا.واقعا ب وجود ی ...

نکران نباش عزیزم . من خودمم دو ماه پیش سقط داشتم و حالتو درک میکنم . ولی اینم بدون استرس های الکی خودش بدترین عامل برای سقطه . اکه از الان استرس داشته باشی ، پس چطور میخوای ، نه ماه رو که هرروزش ممکنه یه اتفاق جلو پای ادم سبز بشه کنار بیای فدات شم . بخدا سعی کن با استرست مقابله کنی که بدتر از استرس وجود نداره . 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
نکران نباش عزیزم . من خودمم دو ماه پیش سقط داشتم و حالتو درک میکنم . ولی اینم بدون استرس های الکی خو ...

مرسی عزیزم از راهنماییت.تو رو خدا دعا کنین خدا یه بچه سالم به من بده.محتاجم ب دعاهاتون