2777
2789

خوب میشه بعدا 

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رانندگی نباید طوطی وار حعظ کرد که یادم بمونه اینجا رو اینکار کنم اونجا رو اونکار کنم نه اصلا

رانندگی فقط باید بره تو خونت یعنی هر لحظه موقعیتت رو بر اثاث واقعیت بسنجی

الان شما که میخوای از پارک خارج بشی اگه یهو بیای وسط خیابون خب ممکنه ماشین یاموتور بزنه برخورد کنه به ماشین شما در صورتی که حق تقدم با اوناست ودارن راه مستقیمشون رو میرن

پس من که میخوام یهو ماشینم وکج کنم تو خیابون باید حواسم باشه

اول راهنما میزنم که ماشینایی که تو خیابونن حواسشون جمع باشه من میخوام بیام بیرون بعد ماشین رو یا ذره کج میکنم سرماشین بیاد تو خیابون ولی بازم ایست میکنم موقعیت رو میسنجم اگه خطری نبود بعد باخیال راحت از پارک خارج میشم

رانندگی رو حفظ نکن موقعیتت رو بسنج که خطری نباشه فقط همین

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃
توذهنم تمرین کنم درست میشه؟

آره عزیزم تو هر موقعیت بگو من الان باید چیکار کنم که خطر آفرین نباشه

اولیش راهنماست وقتی شما راهنما بزنی ماشین پشت سری میفهمه شما میخوای بپیچی یا از پارک خارج بشی اینجوری مسیرش رو عوض میکنه ونمیاد تو دست وپای شما دومیش ایست سی درجه یعنی من سر ماشینمو آوردم بیرون میخوام از پارک خارج بشم بقیه ماشینا حواستون رو جمع کنید 

اصلا چیزی نیست که حفظ کنی وبگی یادم رفت باید بره تو خونت 

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃