از وقتی ازدواج کردم حس میکنم دارم زندگی رو ب کام جاری هام تلخ میکنم. چهارتا جاری دارم. نمیدونم چرا همشون دوس دارن خودشونو با من مقایسه کنن. یکیشون تقریبا همسن منه همه کاراشو حتی طرز صحبت کردنشو از من تقلید میکرد. ک با خواهرشوهرم دعواش شد سر من و کلا قطع رابطه کرد با همه. الانم اقام داره یکی از اتاقای خونه مادرشوهرمو میسازه. اون یکی جاریم ک تقریبا ۱۰ سال ازم بزرگتره همونجا زندگی میکنه... داره میمیره از حسادت. ما کابینت میخریم میبینیم متلک میگه. در ضد سرقت میخریم چشم نداره ببینه. یکی دگ از جاریام هم رفته پشت سرم گفته من بهش سلام نکردم. البته خواهرشوهرام و برادرشوهرام همه طرف من هستن. ولی خسته شدم از بس خودشونو با من مقایسه کردن. فقط چشم دیدن منو ندارن
خدایا بهت قول میدم اگه مامان بشم.. سعی خودمو کنم ک بهترین مامان دنیا بشم😍😍😍
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
توتنهانیسی منم یکیشو دارم ک خیلی عوضیه ۱ سال بیشتر خونش نمیرم وسرسنگینم حتی سلام نمیدادم تازگیا اومد جلوخودش سللام میکمه مدام و پیگیر من شده ولم نمیکنه نمیدونم چ نقشه ای داره این نبود اینجوری ک بابی محلی من بازم پس نره 🫣
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اندحسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!
دقیقا دارم همینکارو میکنم... از همون اول اهمیت ندادم. ولی دیدی ی نفر حسادت ادمو میکنه ادم حس بدی بهش دست میده؟؟ من ن از خصوصیاتم تعریف میکنم ن از زندگیم یا چیز دیگه ای. چرا باید انقد حسود باشن اخه
خدایا بهت قول میدم اگه مامان بشم.. سعی خودمو کنم ک بهترین مامان دنیا بشم😍😍😍
دقیقا دارم همینکارو میکنم... از همون اول اهمیت ندادم. ولی دیدی ی نفر حسادت ادمو میکنه ادم حس بدی بهش ...
همیشه به خودت یاداوری کن ما نمیتونیم آدما رو تغییر بدیم.طرف یه عمر اینجوری زندگی کرده ذاتشه.بهترین اقدام حفظ فاصله از این آدماست.بهتره توجهتو بزاری رو همسرت و کسایی که دوستت دارن.اینجوری دیگه حس بدی نداری
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰