دیشبو نخوابیدم علائم دیگه مث بی قراری دارم و نمیتونم یه جا وایستم دلم میخاد برم بیرون جای کوچیک و تنگ نمیتونم باشم برم پیش متخصص قلب دقیقا ماه نهم هستم خودم میگم یه دستگاه تنفس بگیرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ممنون که جواب دادین هر دفعه بیمارستان بستری میشن؟چند روز؟و اینکه اویل بیماری اندوسکوپپ ام ار ای هم ر ...
نه عزیزم همچین ویزی نرفتن نمونه برداری کردن و جوابش اومد ک پمفیگوسه شما خودت بیماری رو گرفتی؟خیلی ناراحت نباش بیماری هس ک قابل کنترله با دارو ما هم اوایل روزای سختی داشتیم ولی کم کم کنار اومدیم
مامانم گرفته دهنش و پوستش درگیر پیش چه دکتری رفتین؟امپول تزریق کردن ؟بعد ببخشید من متوجه نشدم بیمارس ...
متخصص پوست دکتر احسانی تهران
بله امپول تو سرم میزنن ک خیلی حساسه و باید کلی ازمایش داد ولی تنها راه درمانش همونه هنوز مامانم بعد سه سال دهنش زخم میشه وسالی یه بار امپول میزنه میاد ارع چند روز تو بیمارستان پوست تهران بستری شد امپول رو زدن و مرخص شد
علاوه بر امپول کورتون هم مصرف می کنن؟یا نپس این بیماری چ جوری خاموش شده که بازم زخم میشهغذا چیا نبای ...
اره کورتون کم کم کم میکنن الان روزی یه دونه میخوره قبلا سه تا میخورد فک کنم زخمای ناجور میزنه رو پوست برا مامان من اینطور نشد فقط رو دماغش افتاد اون اوایل ک کم کم رف غذا هم برن بیمارستان خودشون میگن چیا نخورن ولی تقریبا همچی ممنوع میشه بیشتر غذاهای کبابی میشه خورد نه خواهش میکنم هر سوالی داشتی بپرس سعی میکنم کمکت کنم چون منم این روزا رو داشتم انقد گریه میکردم ک افسردگی گرفتم بازم خداروشکر قابل کمترله و سرطان نیس