2777
2789
عنوان

کیا به تناسخ اعتقاد دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 63 پست
یجورایی انگار تبلیغ هستش یا من اشتباه برداشت کردم؟

نه تبلیغ چی آخه؟😅😅

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

من تهاجمی صحبت نکردم نظرمو دادم برو ۱۰ بار از روش بخون فردا ازت میپرسم. مثل اینکه معنی تهاجمی رو نم ...

اوکی حق با شماست

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اعتقادم صد درصد نیست هر چیزی میتونه باشه ولی بچه که بودم همش خواب میدیدم سرم میخوره جایی بعد از خواب میپرسدم اگه راست باشه بعد ضربه به سر مردم 😂

سلام به همگی ممنون میشم اگر با لینک من وارد بشید بعنوان معرف اجازه ارسال لینک ندارم ولی اگر ir رو به جین وست وصل کنید وارد سایت جین وست میشید 

330,000,000 تومن جایزه💰

در مسابقه Jean&PicK جین وست🎯 jeanswest .ir/olympics?JWC=GU-YpiORj2F

سلام
یه کتاب خوندم در این زمینه خیلی کامل همه چیز رو در مورد زندگی دوباره و زندگی بعد مرگ توضیح داده از دیدگاه قرآن این که ما اولین باری نیست که به دنیا میایم و اخرین بار هم نیست . اسم کتابش  نزول و عروج روح در خلق جدید آخرالزمان هست
تو گوگل سرچ کن رایگان هم هست کتابش