2777
2789

من ۲۳ سالمه با این سن از ۱۵ سالگی کار کردمو بدبختی کشیدم تا الان ک ۱۵ساعت از روز سرکار هیستمو کلا ۸ ساعت کافه هستم ۷ و نیم ساعتم بوتیک برا داداشمه و شریکیم ولی کافه برا خودمه و خلاصه تا میام خونه خسته و کوفتم بعد مثلا اوج خستگی میرم اینستا میبینم ک یکی مثل لادن و سید علی میان میرقصن و درامدشون از کل ۱۵ سالی ک من کار کردم بیشتره و تونستن خونه بخرن ماشین بخدن و کلی کار دیگه و کای گوشی ایفون ولی خب من یا ی دستفروش دیگه یا ی هنرمند تو اینستا ک خیچ حمایتی ازش نمیشه بنظرم حق داریم ناراحت شیم و یا فشاری شیم چون ما میشینیم تو این گرما عذاب میکشیم برا پول ولی یکی میاد میرقصه یا یکی با شوهرش قهر میکنه اشتی میکنه یا یکی شوهرش معلمه و همش میاد میگه شوهرم معلمه و فلان بعد اون درآمدش بیشتر منه ولی فقط از کسایی ک بی محتوان حسودسم میشه و همیشه برای هنرمندی ک  این همع عذاب میکشه بازم تو وضع اقتصادی هیچ حمایتی نمیشع ازش دلم براش میسوزه و درکش میکنم یا یکی ک خیلی زحمت کشید تا ب جایی برسه مثل ایسان اسلامی ک ایارو براشون خوشحالم میشم الان من کلا  موافق شدم با امیر ارتا ک میخواد کلا این بلاگرارو پیجشون رو بپرونه ک هیچ هنری ندازن  و حمایتش میکنم .ولی خب ازین ناراحتم ک رو زی هر کی دست خداس منم روزی خودمو در میارم و اونام برا خودشونو چرا باید ب اینا حسودی کنم ک من انقد با عذاب پول درمیارم ولی اونا با رقص ؟ بنظر خودم خیلی حسودم و ناراحتم😪

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها ممنون

انیستا دیوونه خونس    طرف میپره تو جوب  یه نفر از روش رد میشه   دیدی اون پسره رو       همون  کلی درآمد  داره از اینستا  اصلا نود درصد اینستا چرت و پرته  هرچی احمق تر  معروف تر   ولی خب حسادت در وجود همه هست چون ذات انسان تکامل گرا هست  همه انسان ها دوس دارن از بقیه بالاتر باشن چه از نظر مالی چه از نظر احترام و زیبایی و..

انیستا دیوونه خونس طرف میپره تو جوب یه نفر از روش رد میشه دیدی اون پسره رو همون کلی درآ ...

من دوس ندارم از بقیه بالاتر باشم دغدغه ام اینه ک چرا من باید هروز برم سر کار ولی یکی با دعوا کردن با شوهرش یا رقصیدم پول دراره

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

من دوس ندارم از بقیه بالاتر باشم دغدغه ام اینه ک چرا من باید هروز برم سر کار ولی یکی با دعوا کردن با ...

دیگه این برمیگرده به کسایی که به‌ اینا  تبلیغ میدن  یا اینارو دنبال می کنن خیلیا هم هستن که همون کارا رو هم نمیکنن ولی چون تو خانواده ثروتمندی به دنیا اومدن کیفشون کوک ه    پیشنهادم اینه زیاد اینستا نری چون افسردگی میاره از بس محیطش بووووع

دیگه این برمیگرده به کسایی که به‌ اینا تبلیغ میدن یا اینارو دنبال می کنن خیلیا هم هستن که همون کار ...

مرسی از کمکت ❤❤🙌

مرسی از کمکت ❤❤🙌

فقط اینو بگم  هر چقدر کمتر فکر کنی به چیز های بی ارزش   آرامشتون بیشتره  چون ما نمیتونیم خیلی چیز ها رو عوض کنیم پس از فکرمون محوش کنیم    خوشبخت باشی

فقط اینو بگم هر چقدر کمتر فکر کنی به چیز های بی ارزش آرامشتون بیشتره چون ما نمیتونیم خیلی چیز ها ...

قربونت ❤❤🙌میتونی گزارشش بزنی الان با یکی دعوا کنم میاد عنوانو میبینه فقط میگه اره تو فلانی دمت گرم ممنون میشم

قربونت ❤❤🙌میتونی گزارشش بزنی الان با یکی دعوا کنم میاد عنوانو میبینه فقط میگه اره تو فلانی دمت گرم ...

ببخشید هی ریپ می زنم     به نظرم   حرف بدی نزدی   اصلا ببینن تایپیکتون هیچ موردی نداره که کسی فکر بد کنه 

ببخشید هی ریپ می زنم به نظرم حرف بدی نزدی اصلا ببینن تایپیکتون هیچ موردی نداره که کسی فکر بد ...

ن بابا اشکالی ندازه من ک بیکارم تا هر وقت دلت خواست میتونی حرف بزنی😂❤اخه بقیع ک اینو نمیفهمن یا اصلا نمیان موضوعو بخونن میان فقط عنوان رو میخونن مخصوصا اونایی ک دعوا کردیم بعد میان میگن ت فلانی و خودتم قبول داری حودی و اینل