2777
2789
عنوان

نگین چسبی ناف

26384 بازدید | 55 پست

سلام دوستان....کسی میدونه نگین چسبی ناف توی بازار هست یا نه؟ من دنبالش هستم اگر پیدا شده یا کسی میدونه کجا داره توی اینستاگرام یا وب سایت ها یا مغازه بهم معرفی کنه !!! ممنوووووووووون

خدایا شکرت بخاطر همه خوبی هات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هست...من حدود ١٤-١٥سال پيش داشتم  چند تا چسب دو طرفه يدك هم داشت  ولي يادم نيست از كجا گرفته بودم

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   
من دنبال نگین چسبی واسه بینی ام

نگین چسبی واسه بینی زیاده ....توی گوگل بزنی پیدا میشه ولی واسه ناف هنوز پیدا نکردم...حتی پیرسینگ گیره ای گوش هم اومده ...

من یبار رفتم مغازه نقره فروشی گفتم نگین ناف میخوام گفت باید نافت سوراخ باشه ....😑😑 شایدم چسبی باش ...

خب وقتی میگه نافت باید سوراخ باشه منظورش اینه که باید پیرسینگ کرده باشی که برای دیزاین نافت بری نگین بخری..منظورش چسبی نبوده

من داشتم همون اندازه که باحاله همون اندازه هم درد داره    

امیلیاااااا از کجااا گرفتی ؟؟؟؟ افرین ادرسش رو بگو 5 ساعته دارم میگردم چشمام درد گرفت بخداااا

هست...من حدود ١٤-١٥سال پيش داشتم  چند تا چسب دو طرفه يدك هم داشت  ولي يادم نيست از كجا گرف ...

حیف شد !!!! از کجا بگیرم خب بخدا از بس سرچ کردم خسته شدم !!!!!!