راستش من سال 82 فوق لیسانسم رو گرفتم .از اون زمان تا حالا هم فقط سر کار میرفتم.امسال تصمیم گرفتم برای دکتری بخونم.میدونم که ازمون اوایل اسفند برگزار میشه.میخوام ببینم تو این مدت چه چیزهایی تو فرایند ازمون یا مصاحبه مهمه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شنیدم که تو مصاحبه باهات انگلیسی صحبت میکنن تا زبانتو بسنجن.یا متن میدن ترجمه کنی.من هم لیسانس هم فوقم از دانشگاههای دولتی تهرانه.معدل فوقم هم خوبه.اما خوب خیلی سال گذشته.چقدر شانس دارم
شنیدم که تو مصاحبه باهات انگلیسی صحبت میکنن تا زبانتو بسنجن.یا متن میدن ترجمه کنی.من هم لیسانس هم فو ...
هم مقاله هم زبان هم تواناییت به جواب دادن به سوالای اساتید امتیاز جداگانه داره. هرکدوم بلنگه از امتیازت کم میشه. در ضمن روابط خوب با استادها هم اهمیتش کم نیست. رتبه ت هم که باید مطابق با دانشگاهی که میخوای بری خوب باشه
من دارم درس میخونم.اما همین مسایل رو انگیزم تاثیر میزاره.مثلا اینکه خیلی پارتی بازی هست و باید استاد ...
رو مهارت های دیگه ت کار کن. اگه خوب باشه بالاخره نشناسنت هم روشون اثر میگذاری. بعد میتونی چندتا دانشگاه که دوست داری قبول شی سر بزنی و کمی با محیط و استاداش آشنا شی. شانس قبولی تو مصاحبه تو دانشگاه خودت بیشتره