2777
2789
عنوان

بدبختی

158 بازدید | 3 پست

دوستان دو ساله که ازدواج کردم، از وقتی ازدواج کردم بلافاصله بعد پدرم تو ۵۰ سالگی فوت شد، بعدش شوهرم و خودم تا پای طلاق رفتیم مایی که عااااشق هم بودیم نمیدونم اصلا چطور شد، بعدشم که حامله شدم موقع زایمان دکتر گف اپاندیس داری انگار اونم جراحی کرد درآورد، وقتی نمونه ی عمل رو به آزمایشگاه دادن گفتن که احتمالا بدخیمی. یبار رفتم سی تی اسکن چیز خاصی نشون نداده ولی باید هی برم چکاپ شم. پسرم زردی گرفت همون اول ۳ روز همراه موندم براش منی که دوتا عمل کرده بودم

. یکی بگه فقط چرا این اتفاقای بد پشت سرهم واسم افتاد؟؟؟ به دعا و طلسم اعتقاد دارین؟ ممکنه از اون باشه یاچی

رفته بودم ازمایشگاه یه پیرزن منو دید گف مامان این بچه مُرده؟ شوکه شدم.واسه چی باید یه نفر که منو نمیشناسه یهو همچین حرفی بهم بگه

شوهرم میگه محل کارم یه زن جوون بود منو دید گف ایشالا که طلاق بگیری از زنت. شوهرم میگه اصلا اون زنه رو نمیشناختم.

عجیب نیس به نظرتون؟؟؟؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید