فقط اومدم یه چیزی بگم وبرم ومنظورم به نی نی یارهست سه بار تعلیق شدم واین بار تعلیق شدن حقم نبوده بی دلیل تعلیق یکطرفه شدم نی نی یارعزیز کلا تعلیقم کن تا نیام ازشرم راحت بشی. تاپیک لیست غذایی زدم یکی بدون دلیل نفرینم کرد حقم نبود نی نی یار عزیز اگه ازم دفاع نمیکنی حداقل بدون دلیل تعلیقم نکن هرکسی میاد بهم تیکه میندازه توهین بهم میکنه نی نی یار فقط منوتعلیق میکنی
زندگی خودتو با بقیه مقایسه نکن! هیچ مقایسهای بین خورشید و ماه وجود نداره! هرکدوم به وقتش میدرخشن.🌛🌝 Don't compare your life to others. There is no comparison between the sun and the moon. they shine when it's their time ╭┈┈┈┈┈─────❥ 𝙟𝙤𝙞𝙣 ╰┈➤️
زندگی خودتو با بقیه مقایسه نکن! هیچ مقایسهای بین خورشید و ماه وجود نداره! هرکدوم به وقتش میدرخشن.🌛🌝 Don't compare your life to others. There is no comparison between the sun and the moon. they shine when it's their time ╭┈┈┈┈┈─────❥ 𝙟𝙤𝙞𝙣 ╰┈➤️
دلیلش براتون ارسال شده و کامل هم توضیح دادن تحریک و آزار کاربران
چرا یکطرفه تعلیق کردین واونی که نفرینم کرده تعلیق نشده من اصلا بهش توهین نکردم درصورتیکه اون همش نفرینم کرده من ازش،دلیل میخواستم چرا