2777
2789
عنوان

بچه فامیل مزاحم

121 بازدید | 7 پست

سلام دوستان، مشکل من بچه فامیله، دختر خالم، هشت نه سال داره، هر روز خونمون پلاسه من 23 سالمه، و جدی دارم برای ارشد درس میخونم، بعد این شارلاتان خیلی سرو صدا میکنه، اذیت میکنه،میاد خونمون که با خواهرم بازی کنه، خیلی چاقه، مامانم براش کلی خوراکی میگیره، چیزایی که برای ما نمیگیره و من خیلی زورم میگیره و هر وقت میبینمش داره چیزی میخوره یا چیپس یا پفک یا پاستیل یا کیک ، خالم میاد خونه ما ولش میکنه، میره راحت برای خودش، من فکر میکنم مگه ما بیکاریم مثل اونا؟ من خالم فوق دیپلمه شوهرش لیسانس داره، فکر کردن ما هم عین اونا بی تحصیلاتیم که دارن هی بچه لوسشونو میندازن خونه ی ما، تلپی، اینجوری نمیتونم درس بخونم و از دستش عاصیم چیکار کنم؟ مامان بابام اهمیتی نمیدن و بهش نمیگن دیگه نیا خونمون، حالا از دستش چیکار کنم؟ خواهرم هم اذیت میکنه وقتی اون هستش. حس میکنم از حسودی خالم داره هی میفرستشی خونه ما چون بیکارم هست، شغل درستی نداره، 

🍉💜🦋

عزیزم حق داریولی درست نیست که کسی رو بخاطر اندامش مسخره کنیمبنظرم برو کتابخونه درس بخون

اون از بس تحویلش میگیرن چاقه نه به خاطر مشکل و مریضی باباش پولداره روزی 300تومن خوراکی براش میگیره، تو کتاب خونه هم نمیتونم درس بخونم 

🍉💜🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونن داری برای ارشد می خونی؟ای کاش نمی گفتی جای دیگه برو درس بخون یا خیلی جدی باهاشون صحبت کن

میدونن قصد ادامه تحصیل دارم، مامان بابام اجازه نمیدن بهشون بگم و میگن بی ادبیه، ادامه تحصیل ام، برای مامان بابام اهمیتی نداره که کاری در جهت درس خوندنم انجام بدن برام😕

🍉💜🦋

میدونن قصد ادامه تحصیل دارم، مامان بابام اجازه نمیدن بهشون بگم و میگن بی ادبیه، ادامه تحصیل ام، برای ...

درسته ولی هرچیزی یه حدوحدودی داره ... منم تجربه اشو داشتم درکت می کنم

هرجور شده برو کتابخونه درس بخون