mamanislin مدیر استارتر عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 555 عنوان کوچک کردن پستان 557 بازدید | 16 پست سلام راهکار دارین برای سفت و کوچیک کردن بدون عمل و جراحی تاحالا کسیو دیدین با ورزش یا هرچی بجز عمل سفت وکوچیککنه خیلی اذیتم از هیکلم 1403/05/22 | 00:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19217 با ورزش میشه #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
دیانااجووووووون عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 933 بزرگ میشه اما کوچیک نهالبته خالم یک مدتی سوتین ابری میزد خاله ی دیگم بهش میگفت نزن باعث میشه سینه هات کوچیک و افتاده بشنخدایی هم راست میگفت افتاده شدن بودن اما کوچیک رو نمیدونمتوم امتحان کن شاید کوچیک شد ولی مطمن باش افتاده میشع
mamanislin مدیر استارتر عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 555 بزرگ میشه اما کوچیک نهالبته خالم یک مدتی سوتین ابری میزد خاله ی دیگم بهش میگفت نزن باعث میشه سینه ها ... همین الآنم بشدت افتاده شده ازاین ماه ب امیدخدا شروع میکنم ورزش و انشالله ک نتیجه بگیرم
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19217 دیدی کسیو ک تغییرکردع باشع نمیدونم اما شنیدمباید برنامه ورزشی از مربی بدنسازی یا فیتنس بگیری #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
_galadriel_ عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 5682 بزرگ میشه اما کوچیک نهالبته خالم یک مدتی سوتین ابری میزد خاله ی دیگم بهش میگفت نزن باعث میشه سینه ها ... اتفاقا سینه رو میشه کوچیک کرد اما نمیشه بزرگ کرد در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجهای ندارد...
پشمائیل_پشم_پیل_زاده عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 2062 دیدی کسیو ک تغییرکردع باشع من بوبزام آب شده هفتاد و پنج بودم شدم هفتاد مذت کمی هم هست ورزش میکنم با ورزش اول اونجاست که شروع میکنه آب شدن یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️🩹
دیانااجووووووون عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 933 اتفاقا سینه رو میشه کوچیک کرد اما نمیشه بزرگ کرد والا مال ما ک هم عقد کردیم یکماه بعد بزرگ شدهرکس دور ور منه شوهر کرده بزرگ شدهجریان چیه نمیدونم 😕💔
_galadriel_ عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 5682 والا مال ما ک هم عقد کردیم یکماه بعد بزرگ شدهرکس دور ور منه شوهر کرده بزرگ شدهجریان چیه نمیدونم 😕� ... شوهر معجزه کرده؟😂😂😂 نه این حرفا نیست. سینه رو میشه خوش فرم و سربالا کرد اما نمیشه سایزش رو بالا برد. مگه اینکه پروتز کنی. اما با ورزش و بدنسازی به راحتی سینه آب میشه. چون چربیه در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجهای ندارد...
mamanislin مدیر استارتر عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 555 مامانم با پیاده روی نصف شد سینه هاش شل هم شد؟؟
mamanislin مدیر استارتر عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 555 من بوبزام آب شده هفتاد و پنج بودم شدم هفتاد مذت کمی هم هست ورزش میکنم با ورزش اول اونجاست که شروع می ... شل هم شد یا سفت ؟من شل شدم شدید