2777
2789

من بچه بودم برنامه ماه عسل خیلی طرفدار داشت

تو ذهنم سناریو می چیدم که من خواهر گمشده احسان علیخانی ام و بعد پیدام می کنن 😐

خانواده اصلیم همش منو دعوت می کنن خونشون 

من گریه می کنم برا خانواده الانم😂🤧🥺 

بعد از طرف دو خانواده مورد حمایت قرار می گیرم

خب خیلی شد

شمام بگید 😐😂

البته سناریو های دیگه هم هست عرض خواهم کرد خدمتتون

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا مغزم‌شبانه روز در حال سناریو نویسیه

کافیه با یکی بخثم بشه تا دو روز دارم تو مغزم بحث میکنم، حرف میزنم، جوابمو میده، دوباره بهش یه جواب دندان شکن میدم، تهش به گیس کشی میرسم و زنگ میزنم به یکی از اعضای خانواده ش و حیثیت براش نمیذارم! 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من از بچگی یه چیز خیالی میدیدم خلاصه همیشه تو ذهنم بود یه روز منو به یه دنیای قشنگتری میبره میگه تو از این جا رفتی روی زمین😂😂😂الان یادم میوفته از ترس خوابم نمیبره😐🌹

سناریو یعنی در ذهنتون ساختییم و..؟

آره دیگه تو ذهنم چیدم 

بعد بازیگردانی هم می کردم

در کل خیلی سکانس های خوبی هم گرفتم حتی😐😂

اگه فیلم بود شاید به جوایز هم می رسید

جدایی نیلوفر از احسان😂😐😂

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

درصد تباهیی من تو امضام هست

ببین به خودم امیدوارم شدم✋️😂😐

منم همش فک میکنم ی روزی جا ی گنج بزرگ پیدا میکنم بذ پولدار میشم دو ی ادم خیر پول و خونه ماشین انچنان ...

خواهرم سناریوت تکراریه

هیجانش کمه😂

من کلا مغزم‌شبانه روز در حال سناریو نویسیهکافیه با یکی بخثم بشه تا دو روز دارم تو مغزم بحث میکنم، حر ...

من با یه نفر چند بار رفتم مشاوره حتی 

یکی دو نفرم کشوندم پای میز محاکمه

چه جنگی درون ماست خدایی🤧😂🤷‍♀️

من کلا مغزم‌شبانه روز در حال سناریو نویسیهکافیه با یکی بخثم بشه تا دو روز دارم تو مغزم بحث میکنم، حر ...

خوبه میزنی تو دهنش نه مثل من که مظلوم سه عالم گریه میکنم یا حالم بد میشه و غمگین میگم پس از طرف دور شم اینقدر اذیت میشم. کار باشه ، خونه باشه ، رفیق هرچی هرکجا 

اینقدر درگیر و حال بد