2777
2789

سلام بچها من امروز قراره برم سونوگرافی روز نهم سیکلمه بنظرتون اندازه فولیکول تعداد چیه نشون داده میشه؟؟؟؟

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز ممکنه کوچیک باشه فولیکولت ولی اگه در حد 14و 15میلی باشه خوبه برای روز نهم ...چون تا روز تخمکگذاری فولیکول روزی دو میلی رشد میکنه 

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
امروز ممکنه کوچیک باشه فولیکولت ولی اگه در حد 14و 15میلی باشه خوبه برای روز نهم ...چون تا روز تخمکگذ ...

اگ بخام بگم چی بگم بگم اندازه فولیکولام بگو یا ن تعدادشون؟؟؟

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
فولیکول تخمک بالغی که روز تخمک گذاری ازاد میشه برا باروری مناسبه.تو الان بری سونو بهت همه چیز میگه ا ...

ان شاالله عزیزدلم دعام کن

اگه سونوی رحم و تخمدان برات نوشته دکتر ...سونوگرافی خودش برات تعداد و اندازه فولیکول رو نگاه میکنه ولی واسه اطمینان بهش بگو اندازه فولیکولتو نگاه کنه ..چون برای هر ماه فقط یک فولیکول بالغ کافیه شما باید ببینی بزرگترین فولیکولت اندازش چنده ...

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...

نتیجه سونو رو بده معلوم میشه ک کیست دارم یا ن وضعیت تخمدونام خوبه یا ن؟؟؟

اگه سونوی رحم و تخمدان برات نوشته دکتر ...سونوگرافی خودش برات تعداد و اندازه فولیکول رو نگاه میکنه و ...

باشه گلم ممنونم از راهنماییت😍😍😍😍

انشاالله به حق این شبها نی نی دارمیشین دامنتون سبز میشه.نی نی تپل

فداااتم خاهری ممنونم از دعاهای قشنگتون😍😍😍😍

چرا نهم پریودت میخوای بری؟؟

بذار 13یا 12پریودی

من که رفتم روز 12فولیکول21داشتم

چهاردهم هم امپول واسه ازاد سازیش زدم

ولی هیچ دردی نداشتم.نه زیر دلم.درد گرفت که بفهمم ازاد شده نه ترشح داشتم

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...