2777
2789

حقوق بازنشستگی داره .شوهرش از کار افتادس .منتها کارایی میکنه مثلا فرشاشو نمیده قالیشویی میگه خودمون بشوریم !!اب معدنی نمیگیره اب جوشیده تو بطری میکنه .خساستش یک طرف از طرفی خون منو کرده تو شیشه !!!باهاش هم خونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ماهم یه دیوار بینمونه فقط با یه در وسط ک هروق دلش میخاد میاد میره ولی اصلا برا من مهم نیس..نمیدونم چرا اینقد مهمه براتون؟؟

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop
مگه همه ابدمعدنی میخرن ؟ اینکه نشد خساست ! در مورد فرش خب اشتباه میکنه

پدرشوهرم نباید اب معمولی بخوره شوهرم همیشه مجبور میکنه اب معدنی بگیره .اگه شوهرم جایی ماموریت باشه دلش نمیاد اب معدنی براش بخره اب جوشیده بهش میده .میوه بهش نمیده ولی شوهرم بیاد میگه تو براش بخر .پولاشو تو کارتی دیگه جمع کرده 

والا ماهم یه دیوار بینمونه فقط با یه در وسط ک هروق دلش میخاد میاد میره ولی اصلا برا من مهم نیس..نمید ...

چون روانیمون کرده .چون عذابم میده غرغرو خسیس .چون جلو همه قربون صدقه پشت سر زندگیمونو جهنم کرده والا