2777
2789
عنوان

پشت کنکور یا رادیولوژی

327 بازدید | 22 پست

دوستان من الان شرایط معدل و تراز کنکور ام به نحوی هست که احتمال قبول شدن در رشته بینایی سنجی و فیزیوتراپی برای من کمه . حالا میترسم رتبه ام بیاد و به این رشته ها نخوره . به نظرتون رشته رادیولوژی هم بزنم یا پشت کنکور بمونم ؟ آخه پشت کنکور موندن هم دردسر های خاص خودشو داره 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

اشتباه محضه پشت کنکور موندن برو

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دلم روشنه رشته ای که دوست داری قبول میشی ولی در هر صورت پشت کنکور نمون

ممنون از حس و حال خوبتون 😍 تا جایی که بشه سعی میکنم منطقی انتخاب رشته کنم 

منم تقریبا مث توعم

اما میخوام وایسم انشالله سال بعد رشته بهتر

رادیولوژی یکم بخاطر اشعه ش خطرناکه بنظرم

اگرم یک شیفته کار کنید بیمارستان حدود ۱۵ تومن حقوق دارید ولی اگه دوشبفته باشه تا ۳۰ تومن هم میره

منم تقریبا مث توعماما میخوام وایسم انشالله سال بعد رشته بهتررادیولوژی یکم بخاطر اشعه ش خطرناکه بنظرم ...

خب این حقوق خوب و منطقیه 

اگه واقعا بعد فارغ التحصیلی بشه به همچین حقوقی رسید من با جون و دل انتخابش میکنم ولی خیلیا گفتن از لحاظ بازارکار اوکی نیست 

خب این حقوق خوب و منطقیه اگه واقعا بعد فارغ التحصیلی بشه به همچین حقوقی رسید من با جون و دل انتخابش ...

نه اصلا نگران بازارکار نباش خواهرم پزشکه همین الان ازش پرسیدم که ممکنه ی رادیولوژی بعداز فارغ‌التحصیلی بیکار بمونه؟گفت نه خیالت راحت هم تو بیمارستان ها کار دارن و هم بخاطر اینکه مطب های رادبولوژی خیلی داره زیاد میشه شیفت دوم هم اونجا مبتونید کار کنید

نه اصلا نگران بازارکار نباش خواهرم پزشکه همین الان ازش پرسیدم که ممکنه ی رادیولوژی بعداز فارغ‌التحصی ...

خیلی ممنون از شما ❤️

راستی یه سوال 

خواهر شما به عنوان یه پزشک از شغل و کارش راضیه ؟ 

خیلی ممنون از شما ❤️راستی یه سوال خواهر شما به عنوان یه پزشک از شغل و کارش راضیه ؟

آره اما باید تخصص یا فوق بگیره دیگه

امسال فارغ‌التحصیل عمومی شده اما با ۲۶ ۷ سال سن دوباره داره درس میخونه برای تخصص