2777
2789
عنوان

شما باشین اینکارو میکنین

34 بازدید | 4 پست

سلام خانما من توی شهرستان زندگی میکنم ی خونه هس ۷۵۰ تومن ک ۱۵۰ رهنه ک البته قولنامه ای یعنی من باید ۶۰۰ بدم ک بخرمش ۵۰ متری ولی خب ی ۵۰ تومنی کابینت و کمد میخاد برای خریدنش باید ماشینو بفروشیم ی. صد تومنی هم قرض ی دوسالم شایذ تو فشار باشیم در حد مثلا دو نیم سه میلیون بمونه برای خرجی با بی ماشین بنظرتون ارزش دارع؟؟؟؟عاقلانس؟؟؟میگن شاید خونه ارزونتر بشع

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهیانه خرجی نهایت ۳ تومن؟به نظر خودت میشه؟اونم قولنامه ای

اصلا بحث خرجی نیست بحث ارزش خونس تو ی محله متوسطه از این خونه ویلایی ۵۰ متریاس با ی حیاط کوچیک

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
اصلا بحث خرجی نیست بحث ارزش خونس تو ی محله متوسطه از این خونه ویلایی ۵۰ متریاس با ی حیاط کوچیک

خودت نوشتی عزیزم 

در مورد قولنامه ای بودنش ، بیشتر تحقیق کن

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه