2789
عنوان

شوهر بی درک وبداخلاق

228 بازدید | 11 پست

سلام دخترا خوبین خیلی دلم پره امروز عصر خواهر شوهرم اینا اومده بودن گفتن بریم یه سر بیرون همگی با همسرم اینا رفتیم پلاسکو یکم اونا خرید کردن منم یه چندتا چیز کوچولو و داشتم یدونه هم جاکلیدی دیواری موقع دادن به صندوق شوهرم جاکلیدی رو برداشت با صدا ولحن بد گفتش این چیه برداشتی آشغاله من اینو نمی‌زارم خونم رفت گذاشت جاش منم آب شدم پیشه همه خیلی خراب شدم هااا هزینشم اصلا قرار نبود اون حساب کنه ها از کارت خودم میدادم منم تو ماشین کلی گریه کردم دلم بدجور گرفته پیش خواهر شوهرم بدجور خراب شدم چیکار کنم با همچنین مرد بی فرهنگ و بی درک‌وفهمی😓😭

همونجا جوابشو میدادی میگفتی مگه توپولشومیدی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

نباید گریه می کردی

باید خودتو خیلی خونسرد نشون میدادی

میگفتی اکی باشه عزیزم مهم‌ نیست

حالا بعدتر تو خونه توی جمع دوتاییتون و دو نفره اگه امکانش بود باهاش صحبت میکردی

اگه هم کلا نمیشه باهاش صحبت کرد باید تا آخر عمرت باهاش بسازی یا جدا شی 

یعنی از قبل نمیدونستی همچین اخلاقایی داره

که همچین چیزایی رو خودت تنهایی بخری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید گریه می کردیباید خودتو خیلی خونسرد نشون میدادیمیگفتی اکی باشه عزیزم مهم‌ نیستحالا بعدتر تو خون ...

من یه اخلاقه بدی دارم اونم اینه که زود میزنم زیر گریه اصلا هم دست خودم نیست خیلی بده واقعا .....

قبل ازدواج اخلاقش رو خیلی خوب نشون داده بود بعد یه مدت که از ازدواجمون گذشت بچه هم به دنیا اومد همه چی مشخص شد 

از صحبت هات متوجه شدم فقط این مورد نبوده داخل خیلی مورد ها دلت رو شکسته درسته؟

دقیقا همیشه توی جمع دوس داره خرابم کنه اولین بارشم نیست میاد تو خونه معذرت خواهی می‌کنه مگه به درد میخوره معذرت خواهی کردنش

الان اومده خونه میگه کاره بدی کردم راست میگی خیلی اشتباه بود ولی دیگه قابل جبران نیست برام.....

دقیقا همیشه توی جمع دوس داره خرابم کنه اولین بارشم نیست میاد تو خونه معذرت خواهی می‌کنه مگه به درد م ...

ببین اینجور که فهمیدم تو جمع خیلی  دور بر میداره که من مرد هستم و هرچی من بگم  باید همون بشه 

دقیقا همیشه توی جمع دوس داره خرابم کنه اولین بارشم نیست میاد تو خونه معذرت خواهی می‌کنه مگه به درد م ...

بهش  بگو عذرخواهی تو آبروی منو برنمیگردونه یا تغییر میکنی درست رفتار میکنی یا توقع نداشته باش اون موقع سکوت کنم و نزنم تو دهنت و مثل خودت تو جمع رفتار نکنم 

ببین اینجور که فهمیدم تو جمع خیلی دور بر میداره که من مرد هستم و هرچی من بگم باید همون بشه

آره مثلاً میخواد بگه من زنم رو به حساب نمیارم مخصوصا پیش خانوادش باباش اینا البته خانوادشم آدمای بدی نیستن ها اون دله منو شکستنی مامانش مثلاً خوشحال نمیشه نصیحتش می‌کنه ....خیلی در مورد این موضوع حرف زدم ولی تاثیری نداره 

من یه اخلاقه بدی دارم اونم اینه که زود میزنم زیر گریه اصلا هم دست خودم نیست خیلی بده واقعا .....قبل ...

اشکال نداره جلوی بچه ات گریه نکن داد نزن ولی دوبار مثل خودش رفتار کن تهشم بگو این به اون در که درست رفتار نمیکنی 

بهش بگو عذرخواهی تو آبروی منو برنمیگردونه یا تغییر میکنی درست رفتار میکنی یا توقع نداشته باش اون مو ...

آره دقیقا میخواستم اون جا کلیدی رو از دستش بگیرم بکوبم زمین پیشه همه بشکنه حالش بیاد سر جاش ولی نخواستم مثله خودش رفتار کنم خودمو کنترل کردم 

آره دقیقا میخواستم اون جا کلیدی رو از دستش بگیرم بکوبم زمین پیشه همه بشکنه حالش بیاد سر جاش ولی نخوا ...

نه اصلا نیاز نیست این کارارو بکنی چون خودت آدم بده میشی اصلا با عصبانیت جلوی همه باهاش رفتار نکن می تونستی با آرامش بگی ولی من می خوامش و برای خودم میخرمش دلیلی نداره چیزیو که مورد علاقه ام هست رو نخوام اگرم می خواب شوهر خوبی باشی و نظر بدی خوب خودت برام یچیز دیگه بگیر که از نظرت قشنگ تره