2777
2789

توی سن حدود ۲۰ تا ۲۵

بنظر من عامل محدود کنندست.

کسی که دل بده و عاشق بشه دیگه آزاد نیست واقعا 

فکر و ذهن و غالبِ فعالیت‌هاش میشه عشقش و کسی که دوسش داره

دست خود آدمم نیست

در نتیجه یا باید در بندِ عشق بیوفته

یا آزاد و رها باشه توی این سن و باعث رشد و پیشرفت خودش بشه 

و در نهایت از سن ۲۶ به بعد ، به ازدواج با کیسی هم جایگاه خودش فکر کنه ...

واسه دختر خوبه ولی پسر نه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

با ازدواج زیر 25 26 سال مخالفم

با بچه آوردن زیر 27 28 هم مخالفم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به خواسته دختر، بلوغش و فرهنگ منطقشون داره... در کل بنظر منم این سن زوده برای پذیرفتن مسئولیت زندگی مشترک این تایم طلایی مخصوص ساختن خودته

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

واسه دختر خوبه ولی پسر نه

واسه دختر دقیقا دارم میگم که بده و عامل محدودیته

چون دخترا احساساتی ترم هستن

و از کل زندگیشون میزنن برای عشق

یا حداقل اون پیشرفت حداکثری رو دیگه نمیکنن

واسه دختر دقیقا دارم میگم که بده و عامل محدودیتهچون دخترا احساساتی ترم هستنو از کل زندگیشون میزنن بر ...

اگه شوهرش ادم باشه پیشرفت میکنه نه اینکه اسیر بشه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

به من بود میرفتم قانون میذاشتم حداقل سن ازدواج دختران 28 باشه🤣 پسران هم 30 

خلاصه خدا رو شکر کنید قانون گذار نشدم😌

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

اگه شوهرش ادم باشه پیشرفت میکنه نه اینکه اسیر بشه

اونی که شما میگی یک در هزاره

بعد اینطوریم نیست که سیر بشه از پیشرفت

فقط تمرکزش از روی خودش برداشته میشه که طبیعیه 

و همین باعث میشه اون خودسازی سنین مذکور و پیشرفت حداکثری خودش رو از دست بده

کاش می‌شدی والا🤣به نفع دخترا بود

عیبی نداره. فرهنگ عامه جامعه داره به همون سمت میره 😁