2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ذوق دارم آخه

آره واقعا آدم اولش. خیلی ذوق داره

اما صبر کن که قشنگ قلب نی نی تشکیل شده باشه دیگه خیالت راحته

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

سلام ممنونم گلم بعد یه سوال دیگه حالت تهوع و تغییر خلق خو تو هفته ۶ بنظرتون نی نی دختره؟

والا احتمال زیاد بله

چون من بچم پسر بود اصلا حالت تهوع نداشتم ولی دوستم بچش دختر بود دقیقا از روز اول بارداری تا حدود ۴ ماهگی حالت تهوع داشت

والا احتمال زیاد بلهچون من بچم پسر بود اصلا حالت تهوع نداشتم ولی دوستم بچش دختر بود دقیقا از روز اول ...

منم بچم پسره ولی گاهی یه حالتایی از تهوع میاد یه چیز شور میخورم رفع میشه ولی بالا نمیارم  .شما یعنی اصلا حالت تهوع نمیاد سراغت؟

منم بچم پسره ولی گاهی یه حالتایی از تهوع میاد یه چیز شور میخورم رفع میشه ولی بالا نمیارم .شما یعنی ...

نه عزیزم حالت تهوع اصلااااااا نداشتم ولی از همون ابتدا علاقه عجیییییبی به شوری داشتم ویارمم ماکارونی بود یعنی از صبح تا شب پفک و ماکارونی میخوردم سیر نمیشدم😅

البته که استفاده از غذای شور در بارداری مناسب نیست