2777
2789

من انتقالی گرفتم اومدم شهر محل زندگیم قبلا کارم محل زندگی مادرم بود . البته بگم مادرم وسواسه و بچه رو بدعادت بار میاره . خواهرم بچشو میزاره پیش مادرم سرکار میره پول هم بهش میده. بعد منکه منتقل شدم حس کردم حسادت کرد. اما به رو خودش نیاورد.امروز گفت باید اینجا ماهی ۴ تمن پول مهد بدی خیلی آدمو از ذوق میندازه منم الان مرخصی ام الان چند بار گفته و ته دلم رو خالی کرده.

خودش قبل انتقالی من از معایب و ضربه هایی که مادرم به بچش زده میگه الان نظرش کاملا عوض شد میگه مادرم خیلی خوبه پول کمی میگیره ۲ تمن پولی نیست و... الان نظرش کامل عوض شده از مزایا مادر و معایب مهد میگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم اینجا چرا هرکی خواهرش حرف میزنه میگه حسود و فلان 

به خدا من و خواهرم هرچی میگیم اصلا بد برداشت نمیکنیم یکم دلتونو صاف کنین خواهرتونه دشمنتون که نیست 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
هم حسادت میکنه هم می خواد بچه ش تنها نمونه .شما توجه نکن

ن براش مهم نیست اتفاقا میگه توجه مادرم رو‌بچم باشه بهتره والا میخام دیگه چیزی بهش نگم حس میکنم حرفاش به طعنه و حسادته

خوش به حالت انتقالی گرفتی خب فعلا نگران نباش بعدش هم خدا بزرگه نمیدونم چرا اینقدر خواهرا حسودن

ممنون عزیزم مشخص بود اصلا خوشحال نشد ک هیچ همش میگفت راه دور میندازنت سال اول . پول مهد میدی ازت توقع دارن و...

درصورتی که عصر مدیر مدرسه توپ بهم زنگ زد گفت بیا معلمم شو نزدیک خونه مونه

ممنون عزیزم مشخص بود اصلا خوشحال نشد ک هیچ همش میگفت راه دور میندازنت سال اول . پول مهد میدی ازت توق ...

بازم خدا روشکر 

به شوخی و خنده بگو اینقدر انرژی نفرست نگاه چهره ت امروز تیره شده این مدلی باهاش حرف بزن تا یکم بره تو خودش نخواد حرف بارت کنه