2777
2789
عنوان

پسره عوضی ببینید چی گفته بهم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 52 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی مقصر خودتونین وقتی واسع ی رابطه ۱۰۰تونو میذارین اخرش این میشه طرف هوا برش میداره ک من چیم یا فلانم ک اینقدر بهم اهمیت میده ب آدما اندازا خودشون بهشون بها بدین تاپیک قبلیتون معلومه ک شما خیلی اذیت شدین و همش شما بودین تو این رابطع موندین و صبر کردین 

ی چیزی بهتون بگم اگر ی نفرو خیلیم دوست داشتین بهش نگین یا زیاد نگین نذار بفهمه خیلی دوسش دارین بخدا آدما تا بفهمن دوسشون دارین میرن بخدا میرن اینو دیگه من تجربه کردم 

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....
مادرش اگه درست تربیتش میکرد اینجوری دختر مردم و قهوه ای نمیکرد

به مادر اون چه ربطی داره مادرش که نمیتونه تقاص دونه دونه کاراشو پس بده یه سری چیزا با تربیت کردن درست نمیشع ذاتی و درونیه

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 
میدونی مقصر خودتونین وقتی واسع ی رابطه ۱۰۰تونو میذارین اخرش این میشه طرف هوا برش میداره ک من چیم یا ...

این خودش خودشو چسبوند بم ،این اون ادم قبلی نیست ک تو تاپیک قبلی راجبش گفتم 

شاید یکی دوروز باهم بودیم اصلا ن صدمو گذاشتم براش نه ابراز علاقه ای کردم بش 

خودش انقد وقیح بود که شعور حرف زدن نداشت تو قرار اول 

حوصله ندارم ولم كنيددد💀

بگو ای خاکبرسرت قبل از اینکه از قیافه بقیه عیب بگیری ی نگاه تو آیینه کن 

چلغوز😂

یا رب تو مرا به نفس طناز مده▪︎◇▪︎.                               باهر چه ب جز تُست مرا ساز مده▪︎◇▪︎.                            من در تو گریزان شدم از فتنه ی خویش▪︎◇▪︎.                    من آنِ تو ام مرا ب من باز نده▪︎◇▪︎                                         🤍🦋°•●•°🦋🤍                                                                                                       ___________________________________________________ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود                                             من تهی خواهم شد از فریاد درد..                                    __________________________________________________ همواره سعی کنید تا اتفاقات منفی را به مثبت تفسیر کنید (نیمه پُر لیوان را ببینید.)                                                               __________________________________________________.   نگرش مثبت باعث واکنش زنجیره‌ای از افکار، رویدادها و نتایج مثبت می‌شود.         _________________________________________________ ای ک مرا خوانده ای راه نشانم بده 🌸🌈در شب ظلمانیم ماه نشانم بده..✨️🌱