2777
2789
عنوان

پسره عوضی ببینید چی گفته بهم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 52 پست

بگو یه لحظه وایسا دارم با یه آخوند حرف میزنم میخام ببینیم کفاره دیدن صورت نجست چی باید بدم 

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا همونایی ان که دلت میسوزه میگی دلشو نشکونی آروم بگی بهم نمیخوریم زبون درآوردن😂

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

بهش بگو قیافه تو خوبه شبیه پنگوعن شل میمونی🤣

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

شما اشتباه کردی سطح خودتو در حد اون پایین آوردی که فکر کنه شخص خاصیه و بهت توهین کنه 

حالا هم سکوت کن و کات 

من فهمیدم وقتی طرف از قصد میخاد عصبانی و ناراحتت کنه سکوت بدترین جوابیه که میشه بهش داد