2777
2789
عنوان

شوهرم ت قطار آبروم برد😔

1693 بازدید | 71 پست

ما کوپه ۶ نفره گرفتیم منو شوهرم با مادرشوهرم و خواهر شوهرم و برادرم و مادرم

چون نمیخواستن تخت وسط بزارن من اومدم پیش شوهرم نشستم هولم داد گوشیم با شدت زیاد افتاد زمین  کلی هم سرم داد کشید ک برو سرجات در حالی ک اصلا جا برای نشستنم نبود و خواهرش و برادرم پر کرده بودن 

انقدر الآن خجالت کشیدم ک باید بگم دارم رو زمین فرو میرم نتونست یکم تحمل کمه تا اونا برن کنار ک من بتونم برم سر جام تروخدا ی چیز بگید گریه نکنم پیششون😭😭

هاره؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت گاااوه گاو

با ادم گاو‌چرا رفتی سفر 

گریه کنی خودتو بی ارزش کردی

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

چ مرگش بود عوضی چرا این رفتار کررد

روانیه جای اینک ب خواهرش بگ پاشو برو گمشو این بره بخوابه سر من کلی داد و بیداد کرد الآن فقط خدا خدا میکنم گریه نکنم جلو اینا اشک ت چشمم حلقه زده

بدبخت جوگیر شده خودتو ناراحت نکن اما مسافرت دسته جمعی دیگه برنامه نکن یابا این برویا با خانوادت همه روباهم نبر

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

روانیه جای اینک ب خواهرش بگ پاشو برو گمشو این بره بخوابه سر من کلی داد و بیداد کرد الآن فقط خدا خدا ...

خب تو به برادرت میگعتی

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

کار عاقلانه الان فقط سکوت

تا به وقتش که رفتی خونتون

هر حرف و عکس العمل،باعث بحث و آبرو ریزی بیشتر میشه

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

چه ترکیب بدی رو برای سفر انتخاب کردید با این شوهرادم اول باید از احترام و شعور شوهرش مطمئن باشه بعد ...

دقیقا

همه ی خانواده شوهر من اونم زنونه رفتم مشهد به من نگفتن فقط به من نگفتن ، چرا چون از اخلاق گند شوهرم خبر دارن و میدونن دورادورم میرینه به سفرم و اعصاب اونارم خورد میکنه

بعد شوهر عنتر من میگه اونا به تو نگفتن 

حالا خوبه چندبار جلو خودش گفتن ما به شوهرت گفتیم بگو زن و بچتم بیان اون گفته نه 

بعد اینطوری میگه 

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بعدم  دیگه هیچ وقت همزمان با خانواده ۲طرف تون برای مسافرت برنامه نریز

مردهارو زود جو میگیره

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

عزیزم سر سنگین بشو باهاش که بفهمه ناراحت شدی

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜