مرواریدسفییییید مدیر استارتر عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 460 عنوان مامانم مستاجره خونه پیدا نمی شه 234 بازدید | 16 پست خیلی گرونه همجا چکار کنیم خدایالطفا نفری ی صلوات بفرستین گره از مشکلمون باز بشهانقدر گرونه دیگه پولی برای خورد وخوراک نمی مونه فقط باید جیب صاحب خونه رو پر کنیم 1403/05/21 | 19:39 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saraghazanfari عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 5383 کجا هستین زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد
مرواریدسفییییید مدیر استارتر عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 460 خدایا خسته شدم از این همه مشکلات ما دوتا بچه ایم میگن به خانواره ۴ نفره نمی دیم دلم می خواد گاز خونه باز بزارم بمیریم راحت شیم هممون
مرواریدسفییییید مدیر استارتر عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 460 کدوم شهری چقد پول پیش داره چند نفرن زنجان ۱۰۰ پیش داریم ولی کرایه خودمون بکشیم بتونیم ۵ تومن بدیم ولی بیشتر از اینا صاحب خونه می خواد
دخترک_باربی عضویت: 1402/12/28 تعداد پست: 5787 ای جان ،ایشالا همه مستاجرا امسال صاحب خونه شندعاهام گیراست برات دعا میکنم💝شماره تلفن گرون ندارید وام بگیرید، اشنا ندارید قرض کنید ؟ با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤ سال ها بعد دربارهی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم در حاشیهی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....
saraghazanfari عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 5383 زنجان خراب شده اره کلا همجا گرونه یا باید ماهی پنج میلیون اجاره بدی یا سیصد میلیون رعن کتی بنظرم برید جای ارزونتر با شهرستانی جایی که ارزون باشه خونه ها زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد
مرواریدسفییییید مدیر استارتر عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 460 ای جان ،ایشالا همه مستاجرا امسال صاحب خونه شندعاهام گیراست برات دعا میکنم💝شماره تلفن گرون ندارید و ... اشنا که نمی دهوام بگیریم چجوری هم قسط وام بدیم هم کرایهکلا همشون کرایه می خوان ۷ به بالا یا پیش ۴۰۰ یا ۵۰۰ تومن
نگهبانان عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 6247 زنجان ۱۰۰ پیش داریم ولی کرایه خودمون بکشیم بتونیم ۵ تومن بدیم ولی بیشتر از اینا صاحب خونه می خواد زنشان و این حرفهاااااا؟؟چه خبره این قیمت من تو تهران این قیمت خونه دیدم گرفتن
مرواریدسفییییید مدیر استارتر عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 460 اره کلا همجا گرونه یا باید ماهی پنج میلیون اجاره بدی یا سیصد میلیون رعن کتی بنظرم برید جای ارزونتر ب ... ما دیگه اخر شهر میشینیم
saraghazanfari عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 5383 ما دیگه اخر شهر میشینیم اها چقدر پول پیش دادید ؟ زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد
مرواریدسفییییید مدیر استارتر عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 460 زنشان و این حرفهاااااا؟؟چه خبره این قیمت من تو تهران این قیمت خونه دیدم گرفتن اره به خدا تازه اخر شهر اینجوری داخل شهر از این گرون تره۲۰ میلیون کرایه می خوان
saraghazanfari عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 5383 ۱۰۰ چقدر اجاره میدید ؟ زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد