2777
2789

کلا من با کلمه ی «سلیطه» کلا مشکل دارم اونش ب کنار ولی چرا ما خانوما بعضیامون اینطوری ایم؟ حتما باید توسری خور باشیم ک به مزاج ی عده خوش بیایم؟! بخدا همین آدما اگه یه جایی حقشون خورده شه شلوار طرفو میکشن رو سرش ولی تا یه زن بخواد حق و حقوقشو بگیره میشه سلیطه و پرو

کاش متحد باشیم تا انقد لقبای زشت نزارن رومون:)

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

جالبش اینه بیشتر همین لقبا از سمت همجنسامون میاد

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

انقدر القاب مزخرف بستن به زنا که دیگه اهمیتشون رو از دست داده من یکی اگه دیگه کسی بهم سلیطه بگه عشق میکنم😐 ولشون کن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقاً هیچ جا تو سری خور نباش.

طرف صرف اینکه مرد هست توقع داره تا کمر براش خم بشی.

وای یادم اومد تو اداره یکی از همکاران داشت زور میگفت بهم جوابشو دادم. چند روز بعدش گفت خیلی ناراحت شدم. گفتم به درک منم ناراحت شدم

جالبش اینه بیشتر همین لقبا از سمت همجنسامون میاد

و انقد دربرابر این چیزا سکوت کردیم ک عادی سازی شده:)

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
انقدر القاب مزخرف بستن به زنا که دیگه اهمیتشون رو از دست داده من یکی اگه دیگه کسی بهم سلیطه بگه عشق ...

موافقم ، وقتی یا باید توسری خور باشی یا به قولا سلیطه، سلیطه بودن میشه یه افتخار

دوست دارد یار این آشفتگی/کوشش بیهوده به از خفتگی

کسی که حقشو میخواد مگه باید کولی بازی دربیاره؟

یعنی انسانی که میخواد به حقش برسه نمیتونه با وقار و مؤدب و با متانت حقشو بگیره؟

اون سلیطه یعنی بی ادبی کردن و عربده کشیدنه.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اتفاقا دخترای به اصطلاح سلیطه احترام به شدت بالایی دریافت میکنن چون همه ازشون میترسن 

اگه از دختری این حرف شنیدی بهت حسودی میکنه 

اگه از پسر شنیدی فوق العاده ازت میترسه چون نمیتونه گولت بزنه و سوارت بشه و خرت کنه 

و ایران یک کشور مردسالار است 

ولی نترس و همیشه از حقت دفاع کن از لقب هایی که بهت میدن خجالت نکش همش دروغه

انقدر القاب مزخرف بستن به زنا که دیگه اهمیتشون رو از دست داده من یکی اگه دیگه کسی بهم سلیطه بگه عشق ...

دقیقااااا

انگار کم کم خودمونم داره باورمون میشه این چرت و پرتایی ک یه عده زن ستیز میگن😐🤷

چه ربطی داره هر کاری یک اصولی داره 

بعضیا شرم و حیا رو میکنند کیسه میزارند جلو در بعد وارد اجتماع می‌شند 

رفتار و صحبت آدما نشان از شخصیتشون هست 

با اینکه های و هوی را بندازی و شلوغ بازی در بیاری 

جز اینکه یک آدم بی لول محسوب میشی هیچ قشنگی و زرنگی نداره من نمی‌پسندم 

کسی که حقشو میخواد مگه باید کولی بازی دربیاره؟یعنی انسانی که میخواد به حقش برسه نمیتونه با وقار و مؤ ...

نه دیگه ببین کلا به زنی که حقش رو بخواد، حالا هر مدلی میگن سلیطه 

مثلا طرف مثل ادمیزاد بحث منطقی میکنه که حقشو بگیره میگن سلیطست 🙄

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.