2777
2789
عنوان

دوستان میاین یه لحظه

107 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من دوتا دختر دارم یکی چهارساله ویکی یکسالو نیمه،از صبح باهاشون درحال سروکله زدن هستم،جفتشونم تو سنی هستن که خیلی انرژی میخواد که باهاشون تا کنی،خلاصه بگم جفتشونم سرما خوردن و بشدت نقنقو شدن،از صبح خودمو کشتم که چیزی بخورن ضعف نکنن ،عصر دوساعت خوابوندمشون و به سرعت به کارای خونه پرداختم،اشپزی و گرد گیری و....تا عصر دیگه هلاک شدم خلاصه ساعت۸ شوهرم اومدش دختر بزرگم شروع کرد باکوچیکه رقابت کردن هردوشونم گریه و جیغ میزدن شوهرمم بدون اینکع یکیشونو اروم کنه یا حرکتی بکنه که اونا سرگرم شن همینجوری داشت حرف میزد(البته اینم بگم این اتفاقا سر سفره افتاد همسرم شامشو خورد کشید عقب و اون دوتا شروع کردن)کوچیکرو بغلم کردم یکم غذا دادم ولی چون سرماخورده دماغش کیپ بود بشدت بالا اورد دختر بزرگمم همینجوری گریه میکرد که بابا منو دعوام کرد خودشو انداخته بود بغلم منم حرصم درومد گفتم اه لعنت به این زندگی این دیگه چه وًضعشه،بعدش گفتم همنجوری داری حرف میزنی خب یکیشونو اروم کن دیگه پنج دقیقه نگه دار حداقل شاممو بخورم،پاشد رفت متکاشو برداشت وای فای و روشن کرد و رفت تو قیافه،قرار بود بعداز شام بریم خیابون دسته واینا ببینیم دختربزرگم گیر داد بابا بریم اونم قیافه گرفته واسه بچه چهار ساله که نمیام با مادرت برو منم دوتاشونو برداشتم رفتیم خیابون یه ساعته برگشتیم ،الان بگین واقعا مقصر من هستم یا اون؟خب واقعا خسته م از صبح دوسه شبه بخاطر بچه ها نخوابیدم ،ینی واقعا حرفم بد بود که اینجوری واکنش نشون داد ببخشید یکم جسته گریخته تعریف کردم اعصابم خورده تمرکز ندارم

راستش نزدیک پریودمم هستش خیلی بهم میریزم تو این دوران همیشه م به همسرم میگم مراعات کنه ولی میگه چشم بدون اینکه رفتارشو تغیر بده خیلی خودمو کنترل میکنم ولی بعضی وقتا مثل امروز کم میارم واقعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته امکانش نیست بچه ها مهد برن؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

اخه هرشب باید بهش بگم ،نمیشه که اینجوری خب محبت و توجه پدر چی میشه این وسط،همسرم پرستاره دو سه شبم در هفته نیس،حالا وقتایی ام که هست حداقل باید با بچه ها وقت بگزرونه که

دختر بزرگت چهارسالشه دیگه ادم له میشه زیر بار یکیش دس تنهایی

بنظرم کم کم وابستگیشونو کم کن

هم اینکه از مسئولیت های راحت شروع کن بده شوهرت

مثلا بند کفش بستن رو به دخترت  اون یاد بده

یا موقع شام پیش همسرت بشینه تا همسرت هم عادت کنه

خودت هم اگه واسه گرد گیری نمیرسی نیروی خدماتی بیار هفته ای یکی دوبار

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

تی تی جان بخاطر مشکلات اقتصادی همسرم دوشیفت کار میکنه ببشتر وقتا نیستش،منم روزایی که نیس واقعا استانه صبرم خودبخود بالا میره و با بچه ها به نحو احسن رفتار میکنم ،ازین ناراحتم چرا همسرم واسه بچه هاش در حد نیم ساعتم وقت نمیزارع،بخدا روزایی که خیلی خستس تا میاد غذاشو میدم پازل و کتاب داستان میارم مشغولشون میکنم که اونم استراحت کنه ولی روزایی که مثل امروز شیفتش سبکه و من حالم خوب نیس انتظار مراعات کردنشو دارم خب حرف من اینه بجای اینکه گوشی بگیره دستش بچشو بغر کنه چی میشه مگه